Android vs iOS

Poslozio si ikone kao ja pivo u frižideru :grin:

9 Likes

Naši napredni operateri imaju rcs već 4-5 godina. Pre će biti do naprednog apple -a :joy::joy::joy:

Pisao sam vec ekstenzivno o ovome i ujedno zvao Yettel da mi potvrde :sweat_smile:
Nasi operateri nikad zvanicno nisu imali RCS ni na Androidu, vec je (uglavnom) Google taj koji vam je te stvari omogucio.

A Google nudi Jibe opciju koju Apple odbija da koristi… ali sta reci kad su australijski operateri najavili da jos nisu za RCS i da ce im trebati vremena :sweat_smile: Mi ni 5G jos nemamo.

1 Like

Apple ima imessage. Dosta drugacije to radi od rcs-a. Zato i izbegavaju da ubace to svuda. Samo gde moraju.

Bar ima mali milion clanaka o tome. Nije neka tajna.

A sms dzabe svakako :grin:

1 Like

Apple ima bas netacne podatke za Srbiju.

2 Likes

Update “zlata” vredan :grinning:

1 Like

A1 ima 5g u romingu. Tacna je informacija.

5G nema niko jer nije bila jos ni aukcija spektra, svi moraju da plate silne milione drzavi pa se odlaze zato godinama unazad. Takodje svi imaju eSIM znaci iste su iphone funkcionalnosti medju operaterima.

@Scalper haha sta je ovo sa umetanjem miseva, kako ovo radi… ili je neka fora zbog “AI apdejta”?

jel moze da se ubaci postenje i dusa na slikama vas skalpera? :grin:

Sad moze da nacrta platnu kartcu :rofl:

@padawan samo nacrtas olovkom sta zelis obrisati ili dodati na slici. Nazalost nemam vremena kao skalpo da crtam konje miseve i vrane :grin:

2 Likes

Da se ne lažemo njima to država naplati, oni to naplate nama i na kraju smo mi ti koji najebe… A i stvari koje mogu da rade oni neće, znam da ljudi nisu mogli da dobiju kopiju kartice u vreme kada su automobili imali ulaz za sim kartice. A u nemačkoj, Austriji, francuskoj… Je to naj normalnije izdavano bez problema za neke smešne pare…

Sloba preskace ps5 sto ne bi i mi 5g. Direktno na 6 :grin:

3 Likes

Fora je sta god da nacrtas na slici, ai odradi i ubaci nekoliko slika pored pa izaberes sta ti se svidja :slightly_smiling_face:

@iNikola kartica da smrcem, jedino za to da je ubacim i pravim linije :grinning:

2 Likes

Konačno

2 Likes

2 Likes

Odlicno. 6 prstiju :rofl::rofl:

3 Likes

Ovo već nisam znao da iPhone nije imao dosada.

2 Likes

Vi što sa razumete u iPad modele, šta bi bio neki Best buy, sestra bi uzela neki za faks, uz olovčicu izgleda kao odlična stvar za hvatanje beležaka i za učenje.

Vidim da se iPad Air solidno kotira, mada ne znam koliko ima poente uzeti M2, ja na Macbooku furam M1 i to za dev taskove, čini mi se da je M2 overkill za jedan tablet.

A i nije mi jasno kakva je fora sa Pencil-om, recimo novi Air podržava samo Pencil Pro i Pencil USB C, dok Pencil 2 recimo ne podržava. A čini mi se da je ovaj USB-C bezveze?

Hmm nije bas savet, ali generalno kad kupujes Apple proizvode najbolje da kupi najbolji za “pare koje ima”… Jer relativno jesu overkill koji trajuu bas bas dugo, a realno neces ga kupovati svake godine.

Pro model prakticno moze da pretvori u laptop ako bude zelela, ako gleda u tom pravcu.

2 Likes