Bezbednosno ažuriranje ti stiglo ranije za avgust?Na s22 utra i dalje od jula
U Vranje nema laganje, mesecima ranije stiže ažuriranje ![]()
Bitno je da si bezbedan u avgustu ![]()

Ali nisam na samsungu tamo još nije došlo ![]()
Ma baci šljamsung sta ce ti to ![]()
Nisam ispratio, koja je fora sa tim? Sta kao donosi tako znacajno da svi ovde kacite kao da ste dobili loto.
Obicna sigurnosna zakrpa, sloba se

![]()
Za nekih mesec dana Apple ce predstaviti novi iPhone 16 i Apple Watch seriju.
Ekran ce da bude uvecan na 6,9" sa tanjim bezelima i sa micro lens (MLA) tehnologijom koju vec vidimo na novim LG televizorima. Naravno, bice brzi, bolja kamera… sto je vec ocekivano.
Ultra ce da bude minimalno redizajnirana, sa malo vecim ekranom. Od funkcija novog watcha, ocekujem redukciju i ovako jadnih funkcionalnosti, koje su dodatno iskasapljene regulatornim i regionalnim ogranicenjima. Ali robusnost, estetika i stil su mi i daleko bolji nego kod ostalih. Mogu da kazem da mi je Ultra 2 omiljeni gedzet. Ne vidim ni neku svrhu sto ce biti jos brzi, sat “leti” i obozavam ga uz sve mane.
Posto su cene od oktobra do nove godine kod nas uvecane za nekih 50-70%, potencijalno tek tamo od januara upgrade na Ultru 3 i 16 Pro Max.
Ocekivanja? ![]()
ocekujem da ce ga @iNikola uzeti day 1 a ja kad kad izadje iPhone 19 ![]()
Sat ce ostati ultra 2 sigurno, a i telefon je pitanje koliko ce svrhe biti ići na upgrade. To samo @padawan ima vremena za upgrade jer nece da se ženi ![]()
Ocekivanja NULA.
Nista novo, nista vazno.
ispravljeno ![]()
Mislim da je dosta isplativije uzeti let za Keln/Berlin, kupiti iPhone direktno u Apple Store-u, traziti Tax-Free i vrati vam se oko 300e ![]()
Em ste prosetali, em ustedeli vise od 500e.
p.s samo budite spremni da posle prve godine, letite za nemacku (za reklamaciju) ako nesto ne bude okej telefonu
Zanimljivo. A kako radi taj povracaj, moras da se vratis pa sledeci put…
Garancija je nebitna, retko koji iphone se kvari, to su najkvalitetniji uredjaji na svetu.
Nista prostije, ja sam iskreno u soku da vise ljudi to ne radii lol
Ja u Kelnu cesto trazim Tax-Free pri kupovini (bukvalno samo to kazes) verujem da im dnevno stotine ljudi to trazi, jer su brzi, ili cim krenes na engleskom znaju da si stranac i sami ti ponude Tax-Free. Cak su i vrlo ljubazni da objasne da je bolje da ti se vrati novac i ne placas “nemacku taksu” od 19%.
Skeniraju ti pasos i daju brosuru gde na aplikaciji Global Blue popunis nesto i legne ti na karticu novac za dan/dva ![]()
Fun fact, decko iz genius bar-a mi je skorije rekao da kada bih im pokazao ruski pasos morali bi da me udalje iz Apple Store-a. Ne bi smeli nista da prodaju rusima ![]()
Platis ac+ i imas dodatnu garanciju za cenu te karte do Nemačke ![]()
e vidis, dobra ideja za drugu godinu ![]()
Ja to radim dugi niz godina, za skoro sve apple uredjaje. Osim macbooka jer mislim da nema svrhe za laptop to kupovati.
I koliko si puko para za taj insurance, godinama unazad, a ni jedan kvar imao nisi? ![]()
@kiboli98 sve to bas zanimljivo zvuci, razmotricu definitivno za sledecu kupovinu. Mozda ima i neka varijata staro za novo, das 15 pro max za 16 pro max?
Kako nisam imao. Par telefona zamenio, sat itd. 11$ mesecno tablet/fon, 4$ sat…