Tako i ja nesto kontam. Bolje resenje je bilo notch.
Slažem se da notch paradoksalno zauzima manje ekrana nego pilula, al nije ko da bi taj prostor gore bio posebno iskorišćen, ovako ili onako.
Štaviše, koliko sam shvatio i dalje postoji razmak između dva isečka, nego su ga softverski popunili crnom bojom, pa će se tu kao paliti lampice dal je aktivan mikrofon ili kamera.
Al drago mi je da vidim da se apple slaže sa mnom kako su dva odvojena isečka ruglo. Plus iako možda sedi malo niže nego notch, svejedno imam osećaj ko da je ekran malo prodisao.
Da budem iskren, ni notch mi nikad nije smetao, tako da je i ovo u suštini
, dok ne smisle kako da stave sve senzore ispod ekrana po njihovom standardu.
Siluetom dizajn podsjeća na prvi Motorola edge što je dobra stvar
Prelepost.
Da malo promenim pricu, gledam jutros lidijin nov ajfon, i moram da kazem da su moje zebnje potvrdjene – ravne metalne strane su daleko klizavije od blago zaobljenih (ko na mojem xr). Nemas za sta da ga uhvatis, samo klizi.
Covek bi mogao cinicno da zakljuci kako je to namerno uradjeno, kako bi te primorali da uzmes neki case. A meni greota da onako lep telefon stavljam u neko ruglo.
Slutim da je samo pitanje vremena kad ce da joj ispadne iz ruke. Vec je skliznuo s nocnog stocica jednom, srecom na tepih. Ko sapun da smo kupili.
Nije bogat onaj ko ima iphone.
Bogat je covek koji ga nosi bez maske ![]()
A nosi ga onaj ko ima apple care ![]()
Ja imam apple care a opet imam magsafe providan case. Nekako mi zao da ga razbijem. Jedino na ekranu ne stavljam nista i nikad nemam nista vise od mikroogrebotina. Sa druge strane, sat je vec katastrofa od ogrebotina. Ali i na njemu imam apple care, tako da cu ga razbiti kada dodje vreme pa novi ekran ide ![]()
Nemam Apple Care i nosim ga bez maske. Lako je kurčiti se kad su m…a u štitnicima ![]()
Uzeo bih da imam para, veruj mi. S22 Ultra mi je topčina ![]()
@MladenVR pro max je jos gori od te ultre. Ono ko nosi bez maske, ja stvarno ne znam da li je normalan ![]()
Haha nosim ga ja bez maske, samo staklo imam preko ekrana, vec sam ulubio parket kada mi je jednom ispao ![]()
Jesi li proverio plafon kod komšije ispod? ![]()
Zašto postoji Android vs iPhone i IOS vs Android tema? Zar to nije isto. ![]()
Pa ovo je softverska tema a tamo hardverska
Aaa ima smisla. Nisam to gledao na takav način. ![]()
Na iOS16 naravno Viber ne valja.
Preseceno je “uzglavlje” gde pise ime sa kim se dopisujes. Pa ne moze ni da se udje u to ili da se vidi status.