Pa Lenovo ![]()
Pa na dnu su i stavili PR tekst tako da nije ni skriveno da je reklama
.
Navodno
Edit: zanimljivo da nisu pomerili entry level storage na pro modelima na 256 a digli su cenu. U prevodu, moze im se.
Šta se promenilo na običnoj 14-icu u odnosu na običnu 12-icu ? ![]()
Pa samo broj ![]()
![]()
![]()
![]()
Pa očigledno. Te sitne razlike u brzini procesora i kamere su gotovo i neprimetne. Ja sam još na 11-ici i zbog toga i ne planiram neku promenu.
Koliko sam video na raznim you tube kanalima, baterija je glavna prednost 13 u odnosu na 12
Jel moguće da običan i max nemaju 120hz?
Moguće.
Soma evra ![]()
Smeće
Boli ih ćošak. Prodaja im svakako ide, a trošak proizvodnje niži jer očigledno ljudima ne smeta da plate toliko za telefon sa 60hz osveženja u vremenu kada duplo jeftiniji telefoni u najveće imaju 120hz.
Samo jako tj maxx
Evo kao neko ko je imao puno iphone-ova, mogu da kazem da je stvarno 13 pro najbolji iphone koji sam imao. Ne kazme ko sto kaze apple the best iphone ever, ali recimo nisam imao takav utisak kod drugih modela. obicno uzimam na svake tri godine, samo ovaj put zbog spleta okolnosti imao sam 12 pro i presao na 13 pro. I mogu da kazem da telefoni ne mogu da se porede. 12 pro je odlican telefon da se ne lazemo, ali 13 pro je pet u glavu. baterija kad bas puno pricam i koristim telefon, na kraju dana bude na 20%. Ne igram se na telefonu i ne gledam bas puno yt ili neki stream, ali mogu da ga krljam ceo dan i na 20% sam. Telefon punim svako vece godinama, tako da mi bas svejedno dokle god izdrzi ceo dan. u odnosu na 12 pro, manji notch ( i dalje nedovoljno manji), baterija je gamechanger kao i 120hz. ako se neko razmislja da li 12 pro ili 13 pro, 13 pro bez razmisljanja. Toliko sam zadovoljan telefonom da ga sigurno barem tri godine necu menjati.
Da budem iskren, gledajuci sliku ovako na prvu loptu, lepsi mi notch nego te rupe na pro modelima. Mozda da su spojili ‘pilulu’ i ‘kruzic’, a ne ovako dve nebalansirane forme jedna do druge.
Mada realno, uzivo verovatno posle 2 minuta ni ne primecujes vise.
Inace stigo ajfon 12 mini za lidiju juce – mnogo je lep. Nezna ljubicasta, sav kompaktan. Ono sto me iznenadilo jeste da je po dimenzijama manji od matore sestice, a ekran veci!
Mini je manji od sestice a ima veci ekran
Po svemu sudeci 14 max ce se prodavati najvise.
Tek sad vidim da je vec bilo.
@Akiris zamisli tek na pro max koliko je dobra baterija.