Za sad Nexus 5, 6, 7 (2012-2013), 9 i 10 dobijaju preko OTA. Ceka se Factory Image, vjerovatno sutra. Za sad, ne spominju Nexus 4 iako su potvrdili da izlazi i za njega
Enjoy
Edit: izasao i Factory Image za navedene Nexus uredjaje
Za sad Nexus 5, 6, 7 (2012-2013), 9 i 10 dobijaju preko OTA. Ceka se Factory Image, vjerovatno sutra. Za sad, ne spominju Nexus 4 iako su potvrdili da izlazi i za njega
Enjoy
Edit: izasao i Factory Image za navedene Nexus uredjaje
badum tss!! jos 150MB i ide flash
edit : aaaand it’s done!
Cekam da se baterija napuni na tabletu, za 20min i ide flash
Ja upravo instaliram na moj G3
Nemesis, daj neke utiske
EDIT:
Prvi utisak je da je sistem fenomenalan, jos to LG treba da malo ispegla, ali je fenomenalan i vizuelno i po tome kako radi
Instalirah Android 5.0 na moj G3. Utisci su fenomenalni, van toga da LG to jos treba da ispegla sto se tice nekih sitnih lagova koji su bili u KitKat-u, pa su takodje ispravljeni, sistem je zaista topnotch.
Sistem notifikacija je bas dobro odradjen, na slikama ispod se vidi kako to izgleda. Narandzasti okvir je Battery saver :). Animacije su zaista predobro odradjene, sam sistem je jako jako fluidan (ART je fantasticna stvar koliko vidim), vise nego KitKat, naravno opet ponavljam, trebace LG-u koji mesec da to sve ispegla, ali prvi utisci su odlicni. Sve u svemu mislim da je Android sa ovime dostigao sam vrhunac, ne verujem da moze bolje od ovoga
Cyanogen se još nije prebacio na lizalicu
Послато са XT910
Rekli su nešto tamo u decembru. Jbg. oni zavise od toga kada Google izbaci source code, tek tada oni stupaju u akciju i prilagođavaju to svojim fajlovima. Ali dok to oni sve srede, izaći će novi Android. Nekako me vise i ne privlače ti custom romovi, sviđa mi se dizajn LG-a i ne bih nikako menjao ovo.
Pa dobro sve je stvar ukusa ali mi sa starijim uredjajima smo prepušteni custom sceni
Послато са XT910
To svakako.
Jaaaaako podseca na iOS 7+, sa tim minimalistickim dizajnom. Hvala bogu pa konacno izgleda lepo. jos ako i dobro radi, pobeda
Radi fantasticno. Kad se upali Battery Saver onda radi kao na 4.1.2 xD Akiris obavezno trazi negdje Nexus 5 da vidis kako sve izgleda.
MAXS : jel to OTA ili si flash-ovao sam 5.0?
Nije OTA, kamo sreće da LG hoće da otkljuca bootloader, pa bih i čekao OTA, ovako sam instalirao malo preradjen Stock sistem.
Ja sam se zaljubio ponovo u Nexus 4 Mislim da ce Nexus 6 za sad sacekati xD
Ma Nexus se više neće ni praviti, mislim da je ovo kraj. Mislim da Google tu nije imao toliki interes u prodaji tog telefona već je jednostavno hteo da natera proizvođače drugih telefona da na vreme izbacuju apdejt na novi Android za nove telefone. Evo ti, G3 je prvi dobio, čak i pre nekih Nexus uređaja. Na taj način on prikazuje koliko zaista Android dobro radi, povećava zastupljenost novih verzija čime je normalno Android i sigurniji, a na kraju se stiže do popularnosti tog sistema, što Google pretvara i profit na neki drugi način.
Ne bih se slozio, djelimicno. Nexus 6 je project Android Silver po svemu - spec, cijeni, zadnja verzija os-a. Nije to onaj nexus koji smo ocekivali i prizeljkivali, nazalost ili na srecu zavisno od korisnika. Nexus je nexus i kao takav on je brend u android svjetu. Znas i sam koliko traje podrska od strane LG-a. Oficijalna. Sto se tice nexus-a i Nexus 4 i 7 (2012) dobili su update na 5.0 i to je extra. Podrska se nastavlja. G3 je zvjer a na 5.0 je jos jaci i bolji. Nexus 4 leti a dalje sta cemo od Google-a dobijati ostaje da vidimo
Pa upravo ti to i pričam, izgleda da ih je Google naterao da malo više brinu o korisnicima ili je u mom slycaji LG tako krenuo po malo više trzisnog kolača, jer zaista prave izvanredne telefone. Verujem ja da ce ovaj telefon dobijati apdejtove još dugo dugo vremena, ali videćemo. Ako G4 bude vredan kupovine, ja ću ga svakako uzeti.
Jedva cekam update za moj m7. M7 ima i Google Play verziju (vjerovatno ce ova verzija ranije da dobije L verziju), pa bi mozda mogao i tako da pokusam, ali dobro, nije zurba.
Već se pojavio cm12 sa lizalicom za moto g a uredjaj je na listi i za oficijalni update.Sada sam već optimističniji za lizalicu i za nepodržane uredjaje uskoro
Послато са GT-S8530 уз помоћ Тапатока
Stigao 5.0 zvanicno sinoć oko 21h na Nexus 5