Android 5.0 is OUT!

Pa sto ne uradi adb sideload? Ne znam kako si uspjeo cekati toliko xD

Ma i ovo je na ženinom Nexusu, meni će verovatno stići update krajem nedelje. Xbox one mi je trenutno preokupacija pa mi lakše da sačekam update preko mreže :relaxed:

ja ga tek danas ubacio, nisam mogao da cekam vise za pristojan custom rom

• iako mi se u jednu ruku svidja “prostota” celog sistema, toliko me i nervira
  • zasto pobogu hoce da lice na iOS, greota
  • radi brzo to je ok
  • root-ovao sam ga samo i stavio franco kernel
  • sta znam i dalje sam posle 1 dana koriscenja u fazonu nit mi smrdi nit mi mirise
  • fale mi podesavanja koja imam sa custom romovima, strasno mi fale, samo par njih ne vise
  • patio sam muku sa Custom Recovery-em dok nisam skontao da 2.8.2.0 TWRP ima bug i da moram da stavim 2.8.1.0, ostadoh nocas do 3h budan da provalim sta je, budala
  • jednostavno sam morao da stavim drugi Launcher jer je ovo sto on ima default meni odvratno, posteno, stavr navike naravno, Nova Launcher sam stavio as always, barem ima Lollipop look sada heheh
  • Lockscreen widgets? Jel sam ja lud ili je ovo nestalo? WHYYYYYYYYYYYYY!?!?!?!?
  • 5.0.1 evo ga na vratima, ima vec nekih AOSP varijanti
  • Cekam Purity do daljnjeg, ne vredi sa stock romom nikako, ne gadjamo se bre, mozda stabilnost jedino sto je ok, mada ja na Purity 4.4.4 romu ama niti jedan problem, baterija 4 i po dana koriscenje + standby i po 6 sati screen on time :), meni bilo extra :smiley: (mada ovo je franco kernel zasluzan, videcemo sada na 5.0 kako se ponasa)

od prilike to je to, ja nisam impresioniran, imao sam neki iPhone 5S nekoliko dana kod sebe, sad mi maltene lice, a i ono je bzvz telefon ne zezam se ehhehe, sve mi postalo isto bukvalno, vise bih se sad obradovao da izbace 3310 HD REMAKE :stuck_out_tongue:

Šta si ubacio, koji ROM? Koji telefon imaš?

Sent from my G3

Koliko ja znam Vlada ima Nexus 5…
Oni prvi dobijaju update android-a…

e da sorry nisam video post

Nexus 5 stok rom i franco kernel

Tu je Cmex… :stuck_out_tongue:

To je to vratio sam 4.4.4 ovaj 5.0 me zivcira zesce, dok ne bude 5.5.5 nista od njega :stuck_out_tongue:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ja se nikad nisam vraćao na stari Android, a koristio sam sve verzije od 2.3.6, jer je to samo povratak u prošlost i samim tim na lošiji sistem. Koristim Android HD rom i prezadovoljan sam kako performansama, tako i vrh baterijom.

Sent from my G3

I ja isto, ali nesto mi ne stima u 5.0 cak sta vise 5.0.2 probao sve, hmmm nije bre to to, neke stvari su previse zatupili i ne svidjaju mi se. Notification bar tj ono kad povuces NIKAD GLUPLJE!!! Settings vise od pola fali… Dialer sa onom tackom da prekinem pa **** misa jedva pogodim a navikao sam na celu traku za crveno dugme :). Zeznuto dok vozim jedino… Ali generalno jos nije dovoljno razvijen da bih presao potpuno

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pa dobro, kako za koga, znaju te novine nekad da udaljen čoveka. Dosta ljudi se žali na kozmetiku, mada meni iskreno je vrh taj Material dizajn, navigation bar je vrh sa onim trouglovima, em zauzima manje mesta, em je promena, nekako je lepše i jednostavnije. Opet kažem, sve zavisi od sistem do sistema, meni je ovaj Lg-ev dizajn pun pogodak i CyanogenMod zaista ne bih mogao da koristim jer je previše ružan.

Sent from my G3

ma dizajn je stvar ukusa i tu nema rasprave jer ne voli svako isto

Evo primera radi vratio sam i Tapatalk stariju verziju jer mi je preglednija, tacno znam sta sam procitao jer je zasivljeno, u novom iako podesim da zasivi on to ne radi i pojma nemam sta sam gledao sta ne, iako ima Unread :stuck_out_tongue: jer ne markiram uvek posto ostavim nesto za posle… Cim sam vratio stari brate mili kao da sam progledao opet

Salji tu staru verziju na PP. I meni je ova nova očaj, ljudi se žale na Playstore.

Sent from my G3

googlaj Tapatalk 4.9.3 apk ja sam tako nasao nemam sad direktno