Nastavio sam dalje. Presao sam deo kada
bend svira na plazi a takeni te u talasima napadaju, Nakon toga sam roknuo Skratcha. Nadam se da je kraj blizu
Nastavio sam dalje. Presao sam deo kada
bend svira na plazi a takeni te u talasima napadaju, Nakon toga sam roknuo Skratcha. Nadam se da je kraj blizu
Veoma blizu.
Ja sam juče završio, i ostajem pri stavu da je za mene AW2 GOTY. Sve što sam očekivao od igre sam i dobio. Dostojan naslednik prvog dela, raduje me što je ostavljeno dosta prostora što za DLC-eve, što za treći deo. Možda i neki spinoff
Taman kad pomislim da je igra posustala, opet se zakuva. Trenutno mi je istraga na Case Boardu podjednako zanimljiva kao i akcija.
Nije ti jos puno ostalo do kraja.
To mi se nije dopalo sto je taj kraj tako vezan, nemas pauze ni trunke. Kad sam krenuo nikad kraja a ja sutradan ujutru isao na posao. Mogu reci da sam ustao veoma tesko, **bao me Alan Wake 2 i Point of no return.
Lagano se uzima 1000G bukvalno nema ni jedan zahebani achievement. Što se tiče sage pred kraj igre kada upoznaš gradonačelnika dobijaš za narukvicu da ti svaki collectible u toj zoni bude označen na mapi. A kada igraš sa Alan wakeom onda tražiš onog policajca i on ima sve na mapi u toj zoni… Tako da je posle samo fora još jednom na svojoj mapi da se prošetaš… Uzeo sam 2000G do sada, 1000G na mom i 1000G na ženinom profilu…
Posto vidim da svi pominjete `
gradonacelnika. Ko je taj covek bre? Ja ga nisam jos upoznao jbote
`
Pred kraj igre ideš u watery i tamo gde je Arti pevao tu ćeš ga upoznati
Podsednik da “pomazite” svakog jelena pre kraja igre Moze dosta da pomogne za Saginu hordu
To mi je promaklo u igri, jesam pomazio jedno 6-7 glava ali nisam davao nekog znacaja tome. Sad sam procitao sta se dobije kad se pomaze sve.
Zavrsih igru. Zesca smaracina na kraju. Toliko me igra iscrpila mentalno da sam na kraju sve zivo skipovao i jedva docekao kraj
Znao sam da ima neka fora sa ovim jelenima Čudno mi je bilo što svakog jelena prisno pomazi uz neki komentar, pretpostavio sam da je u vidu nekog collectibles-a.
Ima neko slobodan nalog za ps5 da proda/iznajmi/pozajmi? Moze da iznajmim/pozajmim i na xbox. Na RI sve neki sumnjivi likovi prodaju
Pesma mi je na repeat od kada sam presao igru.
Odlepio sam kad sam igrao ovaj chapter, opičen momenat koji nikad nisam doživeo u nekoj igri.
Igra je pure art
Izgleda da su već krenuli sa Control 2 development-om:
https://twitter.com/Leonid_Games/status/1725635743240900861?t=9kD23Zz9tRsNqiyBqhvyfA&s=19
Znaci izaci ce 2030.
Igra je malo postala predugačka za svoje dobro. Previše collectables i backtracking šetnje. Nije kao da su to mega bitne stvari, ali dobri upgradei i charms su vezani za iste, pa smara virkanje u svaki delić nivoa da bi se pronašli. Sve to na stranu, igra je i dalje odlična, osećam da sam pri kraju, pršte screenplay listovi i dokazi na sve strane.