Akcije i popusti na PC/LIVE/PSN servisima

To valjaju nalog (koji je vrlo verovatno šerovan) na kom je aktivirana pretplata, nije kod za pretplatu koji možeš da redeem-uješ na svom nalogu itd. HARD PASS.

2 Likes

Nekad sam ovako kupovao,daju mi kod (isti princip kao kad bi kupovao dopunu za kupovinu igara) i sa tim kodom readimujem i imam godinu dana ps+. Reko da pitam da se ne zeznem jer dijelim nalog sa drugarom.
Edit: znaci da se kupuju kodovi i dalje…nema negdje kao ranije pas iz cuga?

Pa ranije si imao samo PS plus i mogao si da kupis samo PS plus. Sada imas tri kategorije te pretplate i u zavisnosti od potreba kupujes koji zelis. Dakle, izaberi sta zelis od pretplate. Ako ti je zelja samo online za multiplejer i 2-3 igre mesecno onda idi na Essential. Ako zelis uz to i katalog igara kao sto je Game Pass kod Xbox-a idi na Premium ili Deluxe. I da, naravno, samo kodovi za dopune i onda kupovina pretplate koju zelis.

1 Like

Znam sve to,dovoljan mi je samo obican ps+. Dok nije bilo tih dodatnih opcija bilo je da se kupi ps+ sa ovih sajtova i bilo i akcija i popusta…sad bas slabo.

1 Like

Jos jedno pitanje:
Sa ovim nalogom koji dijelimo ja i drug,ja sam na ps4 gost(igram sa naloga) dok je drug na ps5 nosioc igra sa drugih naloga. Mozemo da ukljucimo i trecu stranu? Jednoga sa ps5 da bude gost?

Pa ako si ti na PS4, ti takodje mozes biti primaran i da drug na PS5 bude primara i da obojic igrate sa svog naloga a da ukljucite trecu stranu da bude gost, nebitno da li ima PS4 ili PS5 konzolu.

2 Likes

Ovo sto je rekao covek, na ps4 nosilac, ps5 nosilac, i jednog gesta ukljicite, nebitno dal je ps4 ili ps5

1 Like

Na turskom Xbox store:
UFC™ 5 - Bruce Lee Bundle Free
Train Sim World 3,4,5: Sherman Hill: Cheyenne - Laramie Free
Hue 8 lira
The Quarry 100 lira

2 Likes

Ima neka akcija na Xbox Store sada da kupiš jednu igru i dobiješ još 2 džabe. Većina izbora je indie pa ko voli može probrati nešto a avakako su na Turskoj one povoljnije. Najskuplju od 3 ti naplati a druge 2 dobiješ džabe tako da se ne isplati uzeti tipa jednu za 500 lira a druge 2 po 50 nego je bolje uzeti sve 3 igre sa približno istom cijenom.