Akcije i popusti na PC/LIVE/PSN servisima

U pravu si bio. Sada je 480 u preorderu, dok je puna cena 600 trl.

1 Like

Kingdom Come: Deliverance 17.90 lira
Kingdom Come: Deliverance - DLC Collection 14.37 lira

DEAD OR ALIVE 5 i 6 addons na velikom popustu. Ovako izgledaju karakteri u kostimima:

@djomla43 traĆŸi ovo već godinu dana iz nepoznatih razloga, ali kaĆŸe baĆĄ hoće da odigra jer ga je zaintrigirala priča. :joy: Ali samo najjaču verziju sa svim kostimima, zbog priče
 :joy:

2 Likes

FC 25 izlazi zbogom pameti, gamingu i zivotu kakav poznajemo

2K25 mozda i to
 :thinking:

Suze Kraljevstva takodje za Nintendo mada valjalo bi odigrati prethodna dva dela prvo mozda :sweat_smile:

Mada realno - Wukong, Star Wars i Astro Bot za mene, proslomesecni backlog.

Neces valjda ponovo mrtvu Fifu?

1 Like

Ć to bi rekli u narodu, voli

6 Likes

Bojim se da ga ne pedalira gospodja pod stare dane.

Aj sad ima svako svoje toksicne hobije. Neko preparira zivotinje, neko skuplja uvojke od ubijenih prostitutki, ja imam Fifu :sweat_smile:

3 Likes

Ć to bi se reklo uvjek moĆŸe i gore od ovog

1 Like

Pazi na burnin, videce se semafor od fife i pola terena dok gledas posle kalifu :thinking::grin:

7 Likes

Kalifa je rezervisana za administratora. Mario kao moderator gleda ove lokalne, iz susjedstva :laughing:

5 Likes

Kad se sjetim xbox i hl2

1 Like

Predator: Hunting Grounds se moĆŸe claimovati besplatno preko Amazon prime.
Ako preko Turskog store kupite ARK: Bob’s Bundle za 110 lira dobijate i ARK: Survival Ascended

Insurgency: Sandstorm 115 lira na turskom Xbox store.

Road 96: Mile 0 38 lira i Road 96 44.75 lira na turskom Xbox store.

1 Like

https://www.g2a.com/playstation-plus-essential-12-month-psn-account-account-global-i10000338832002
Treba da produzim godisnji ps+ koji je na “americki nalog” bio do sada. Je li ovo ok da se uzme i da nastavim ili ima negdje bolji “deal”? Buni me ovo global,valjda ce bit ok?