Red dead redemption 2 1517 peso ili oko 550din mi skinuto sa kartice
1e 183pezosa
Kod mene skida po sledecoj formuli: cena u pezosima x 0.64 = cena u dinarima. Mozda Unicredit banka ne prati desavanja.
Najbolje je na sajtu kartičarske kompanije proveriti kurs. Evo trenutno Mastercard kaže 1Pezos=0.64 Dinara
Prosto iz razloga što banke koriste kurs kartičarske kompanije, a na njega dodaju posle proviziju za ino plaćanja, ako je naplaćuju.
Jeste. Upravo gledam Visa racuna 0.37, dok MC 0.64.
Pazi stvarno. Zivela Visa
Sad moram i Visu da prijavljujem… Izem ti lebac
@iNikola Treba bre na dole da ide, gdi si gore otiso…
Razmisljam nesto da uzmem Deathloop i Elden Ring.
Dobro razmisli
Jedno pitanje, ako uradim preorder za igru sada po određenoj ceni. Da li kasnije kad to dođe na naplatu (10ak dana pred izlazak igre) ostaje ta cena bez obzira na moguću promenu valute u međuvremenu…? O tome nikad nisam razmišljao
Pa kad preorderuješ igru i plaćaš je karticom, ne skinu ti odmah novac nego 10ak dana pred izlazak igre
Pa po kursu kada si kupio se sve racuna. Trebalo bi da stoji pod rezervisana sredstva
Ne vidim nigde rezervisana sredstva. Pa i ja kontam da je za naplatu onoliko koliko je koštalo u trenutku preordera. Da ne bude da skoči pesos pa me oderu
Inače da se “pofalim” da sam povezao Visa karticu i kupili drugar i ja pola Store-a Ono nije realno koliko smešne cene ispadnu kad se pretvori u dinare. Nismo mogli da verujemo. Još sa ovim popustom, još povrh svega xbox mi izbaci “only for you” ponudu za CoD MW2 vault edition za 2000ars što me je izašlo 740 dinara. 740 din najjača edicija, pa ja ne znam… Sve pare sam potrošio, za novu godinu sedim kući i jedem paštetu, bar ću da smršam.
Ja ne znam više šta sam sve kupio, od 5 popodne drugar i ja preturamo Store i samo računamo. Uzeo i CoD, i Callisto Protocol opet i to deluxe ediciju Uzeo i Nfs, preorderovao Dead Space, RE4 i Hogwarts Legacy. Mislim da sam miran dok ne izađe Store 2 otprilike Nakrcali sve danas jer nikad se ne zna, možda se već sutra vrati u normalu da je 1 din = 0.65 ars
Kako stvari stoje na argentinskom psn store-u , ima li svrhe eventualno napraviti argentinski nalog i moze li se tamo sta pazariti povoljno kao sto je tu slucaj na Xbox-u ?
Ali verovatno ne stoje nikako i nema leba od toga cim niko nista ne pominje.
Jednostavno - Zaboravi to. Nema toga.
Pa i pretpostavio sam, cim niko nista ne pominje.
Nego malo mi cudno da za ovo ima a za ovo drugo nema.
Sony je “specifikus” po tom pitanju tako da muljanja nema. Ali zato ima razmene
Jel moze neko da doda ovu igru u korpu na US nalogu? Vec 3ci put kako je na akciji i hocu da je kupim, uredno stoji sve ali kad pokusam da je dodam u korpu dobijem gresku “Something went wrong.” i to samo iskljucivo za nju.