Kod checkout-a u Cart-u poslednja stavka su ti coinsi i tu ih odaberes i cifru koliko hoces da ih iskoristis.
Mislim da bi trebalo da bude ovde gde je strelica. Ja nemam sad tu opciju jer sam potrosio coine. Bukvalno dok si u cart-u bi trebala da je opcija. Posle kad dodje adresa mislim da tu nema opcije.
Vidim ima na US storu Ace Combat 7 deluxe edition za 8-9 dolara , mislim da to mora da se overi.
Ne moze to jer tu moram nesto da ukucam a CDKOINS i to ne prolazi
EDIT trebao sam samo promeniti valutu da mi obracuna u US a ne u nasim Dinarima. Odmah se pojavio opcija za “spend your koins”
Znaci to je rešenje. Dobro je znati mada ja sve placam u Eurima jer mi je lakse zbog konverzije u banci
Tomb Raider Trilogija free na EPIC-u
Hehehe nema cemu
Epic je bas dao dobre igre u ovom NG krugu. Dosta bokje nego prošle godine. Ko je pratio i svakodnevno uzimao, ima da se naigra.
Kupih Fifu 23 za Series X za 14$.
Siguran sam da je glitch tako da navalite dok još može.
Uzeh konacno Mafiju. Ipak je ovo najnize cena do sada, nema smisla da se propusti.
Skinulo mi sa Intesa kartice oko 450 dinara za 1247 pezosa?! Po svim sajtovima ispada oko 800. Ne znam na koju foru ali ne bunim se U pitanju je Trilogy.
Izgleda je Pezos zveknuo, meni je isto skinuo manje nego što treba, izadje oko 0.37 din, a “zvanično” je 0.69
Samo nek pada
Bio je 0.64 pre par dana. Znači ide na gore, uzimajte sve što možete
Samo nek ide na gore