nije trajala pet godina nego tri ali je kostala 200 miliona. sva sreca pa su odmah u startu napravili futureproof engine. inace 5 godina ko iz puske.
Insomniac su ludi, ja ne znam kako uspevaju takvim tempom da izbacuju ispolirane tripl-A igre. Nisam Äuo da izrabljuju zaposlene, možda imaju bogovski sposobne producente? Ko zna Å”ta kriju u podrumu. Možda su imali duÅ”u viÅ”ka nekom da prodaju.
HoÄu da kažem, oni su izuzetak koji potvrÄuje pravilo. Ne znam da je joÅ” neki studio toliko efikasan.
Pa ime kaze, ne spavaju nocu. Salu na stranu - sigurno tolika efikasnost dolazi nakon puno godina i ekspertize u bilo cemu. Za krace vreme uradis vise ako znas sta radis i to se odnosi kako na menadzment tako i na game development. Uhodan i dobar tim, talentovan, zlata vredi.
Ubisoft isto stancuje kao lud, naveo sam negde gore. A nije bas tako lako stancovati ni tolike Fife, Call of Duty-je, Battlefielde jednom godisnje.
Sony jednostavno ima vrhunske studije, vrhunski ih placa, ne stedi na projektima. Rezultat se vidi.
Pa nije baÅ” najispoliranija igra na svetu, samo se manje priÄa o bugovima nego obiÄno
https://www.reddit.com/r/SpidermanPS4/comments/17co2b8/spiderman_2_troubleshootingserious_bugs/
Nemam ni jedan od dotiÄnih issue-a. Å ljaka sve ko podmazano
Ja sam bogami imao par problema sa prvim delom. Znao je po neki glitch i bug da ulete ali nije uticalo na celokupno iskustvo.
Nije baÅ” da se ne priÄa. Xbox ekipa je jednako trash kao i PS Å”to su bili za Starfield i postavljaju uveliko videe bugova i glitcheva. Danas samo sam naletio na 10-tak videa.
Da je neki mess i nije, preuveliÄava se sve standardno ali takoÄe da je ispolirana, nije.
Dobro je, u grupi sa sreÄkoviÄima .
@yolixeya
U danaÅ”nje vreme svaka igra dolazi sa bugovima, samo je smeÅ”no da ljudi koji ulažu podjednako vremena da ih naÄu u nekoj igri, nemaju āthe same energyā za igre koje im se sviÄaju. Jedino Å”to sam primetio da se niko ne žali na novi Mario sa bugovima .
Mario nema bagove.
Jesi pokrenuo na 4k 60fps preko emulatora?
Igram na switchu u handheld modu, samo tako dolazi u obzir, nemam potrebu za emulatorom, meni je switch za zezanje u prevozu i za krevet.
Eh ta Orc statuaā¦.nekada bila simbol jednog drugaÄijeg Blizzard-aā¦.every voice mattersā¦danas predmet sprdaÄine.
Fil mi uvek deluje nezdravo, nekako podbulo i rumeno. Brinem se da ce srcka da ga strefi.
Ma to je ono "seljaÄko rumenilo" zdrav je taj kao dren