007 First Light {MT}

Ovo definitivno!
I jeste malo apsurd.
Ali imamo primer i Uncharteda 2 koji je naterao stariju Laru Croft da se promeni 2013. :grinning_face: Uticajan je Uncharted serijal dosta, iako su sami pozajmili sa više mesta sve i svašta.

Nego baš mi deluje kao “false advertisement” to potenciranje da je 007 Uncharted-like.

1 Like

Evo John i drugari seli da pričaju o PS2 era Bond igrama. Jako bitno za ovu diskusiju je to što je John rekao da je Uncharted pokupio fazone i fore iz 007 Everything and Nothing i upgradeovao za svoju igru, preko set-pieces i sve ostalo :D. Ja sam totalno zaboravio, trebao bih ponovo da odigram, to je stvarno odlična igra.

Tako da, full circle :smiley: ako bi moglo da se kaže. Ali kao što rekoh već gore šta ja mislim i dalje stojim iza toga :slight_smile:

2 Likes

Ne želim da dramatizujem, ali ova igra me oduševljava. Wow. Znači tempo igre jak, likovi odlični, Bond odličan, akcija tabanje najvećeg kvaliteta još od Arkham igara, pucanje, šunjanje, lokacije. Videću kako će se odmotati klupko celokupnog paketa igre ali posle nekih 6-7. Lični goty kontender bez pogovora.

3 Likes

Ja završio igru, meni onako meh uglavnom… Smorila, jedva sam čekao da završim. Početak obećavao, kasnije sve dosadnije.

Tabanje u stilu Batmana je slično u Spidermanu, ovde nije ni blizu.

1 Like

Meni bogami ni pocetak nije obecavao. Dosadno do zla boga, beskonacan tutorial sa nesimpaticnim mladim Bondom koji nema ni trunku harizme svojih starijih “kolega”. Ali vuce na neku solidnu osmicu kasnije, ovakvih igara prosto vise nema na trzistu pa popunjava taj “itch”.

3 Likes

Meni igra odlična. Nemam ja vremena ko @lesa da proždirem igre :grinning_face: Svakako su uboli formulu Bonda 1/1. Jaka devetka, nema šta. Uz RE Requiem i Pragmata- treći goty konkurent. :saluting_face:

This.

Igru igram sa osmehom na licu bukvalno, devojka… tj dečko mi se smeje dok me gleda kako se igram :smiley:

Moramo u sve da se umesamo :joy:

2 Likes

https://www.polygon.com/007-first-light-sequel-james-bond-games-amazon-mgm/

Kakvi su ovi debili iz Amazona… Izgleda da neće biti sledećeg Bonda od IOI. Mislim da ne postoji kompanija koja sa jedne strane toliko želi da napravi nešto, a sa druge toliko ne ume i sve sjebe, kao Amazon.

2 Likes

Ne bih se iznenadio su im očekivanja 10m prodatih kopija u prva tri dana ili tako neka blesava projekcija.

1 Like

Moroni

1 Like

Ni mene, a za dormant IP koji nije imao kasvetnu igru u poslednjih 20 godina, ovo je i više nego dobro.

Mada kontam da nema šanse da povrate pare koje su uložene, jer je preko 300mil potrošeno, a napravili su…pa oko 100, možda nešto više za sada.

Ostale igre će biti neki low effort pokušaj da se replicira šta je popularno u tom trenutku, kao što su 007 igre iz x360 ere kopirale CoD.

Znam ja jednu :thinking:

4 Likes

Sony samo gasi studije koje kupi, nisu oni. Mada, možda su gori po tom pitanju, who knows!

@padawan -ov vaguepost bi mogao da se odnosi na jedno 5-6 kompanija minimum :rofl:

1 Like

Upravo zavrsih igru. Nekako mi je u poslednjoj trecini pao kvalitet, mozda je i do mene ali deo u R&D Nickolasa Webba mi se nije dopao. Zbog toga osmica od mene. Svakako bih voleo da se okusam na najvecoj tezini.

1 Like

Taman pokrenuo a ono 58.5gb update :sob:

2 Likes

U Srbiji to za pola sata/20ak minuta :grin: dok skuvas kafu gotovo :grin:

1 Like

Ma ide to brzo nego se taman naložio da igram, ono update, ajde ok, kad ispadne skoro cela igra da se skine. First world problem :person_shrugging:.

1 Like