007 First Light {MT}

Na Series X takodje dosta vidljiva niska rezolucija u performance mode. FSR ne radi ba baš dobar posao.

Elem, igra nema nikakve veze sa hitmenom. Veoma je uncharted inspired, baš prava akciona igra. Baš ima dobrih fora, nekako se odlično prenosi daj James Bond osećaj. Sve odlično zasad. Osim rezolucije. :innocent:

1 Like

When Hitman meet Unncharted = 007 First Light. Odlicna prva 2 sata. Rekao bih da je ovo najbolja Bond igra ikada napravljena. Jedva cekam danas da nastavim.

Za sada dobar 007, grafika na PS5 pro je dosta dobra i radi stabilno u 60fps, to je i jedini mod nema 30fps…

2 Likes

To je i mene bas zbunilo, nema nikakav izbor za mod… zaboravili smo da su nekada sve igre bile takve na konzolama :smiley:

Grafika ima svoje dobre i lose momente, generalno u scene “esteticne” i lepo izgledaju, ali je osvetljenje onako, broj poligona i kompleksnost modela takodje mid, bas vuce na last gen.

1 Like

Jebi ga, ne znam kako se stavlja spoiler sa telefona.

P.s. obratite paznju na maketu aviona

3 Likes

Ne znam jeste probali vi što igrate na Xboxu da redeemate 10$ gift card. Ima na Xbox Store tamo neka special offer da dobiješ taj gift card ako igrap igru preko Xbox app na PC-u. Sad be znam je li važi to za nas ali probajte.

Pa pola igre je na srpskom tacnije “crnogorskom” lol makar ovaj uvodni deo :joy:

Jel to EXPO 2027 :grinning_face:

6 Likes

Ma samo malo u uvodnom delu, par recenica…..inače igra šuri. Bas mi se svidja sto kao u Hitmanu imas nekoliko opportunity to approach. Vatreno oruzje samo kada ti igra dozvoli. Sve je zasnovano na spy-tech pristupu, sto u načelu i jeste sustina James Bonda franšize.

2 Likes

Meni je vise splinter cell vibe, nespojivo mi je sa Bond mitosom. Nije ni bitno.. Tom Clancy, Djejms Bond, much spy. :joy:

Pa jesi uspio redeem tog gift carda? Tj. je li radi za nas dunđere sa krizom identiteta što smo čas Turci, Koreanci, Čileanci… ?

2 Likes

1 Like

Ne igram na PC-u :grin:

1 Like

Ovo mi daje nadu da bogato producirane AAA single-player igre ipak jos nisu potpuno mrtve.

1.5 miliona kopija za nedelju dana meni zvuci odlicno. Nadam se da im se racunica isplati.

1 Like

Mene kao starog klabera je oduvala misija. I Hitman 3 je imao misiju u klubu koja je isto bila fantastična.

Za 24h, ne nedelju dana. Igra je zvanično izašla 27.05. pre dva dana.

3 Likes

Samo dokaz koliko su ljudi željni Uncharteda :squinting_face_with_tongue: Just saying :joy: Ali mi baš ima Uncharted 4 vibe, ne mogu da se otrgnem uopšte. Zato mi se i sviđa.

3 Likes

Moguće da je inspirisana delom, ali ova igra baš i nema tolke sličnosti sa Uncharted-om… više je Indiana Jones and the Great Circle sličnija Uncharted-u od ovoga :grinning_face: Uncharted 4 ima jednu ili dve deonicu koja podseca na ovo, kako sam video, i to je to.

Niti je gameplay ovde toliko linearan, niti priča 007 špijunaže nema veze sa Uncharted-om, kako revieweri kažu.
Hitman DNK je očigledan, a sudeći po ocenama i prodaji, uboli su zlatnu koku! Tako da svaka čast.

4 Likes

Ovo je praktično streamlined Hitman sa 007 šmekom. I baš me zanima da li će neko poželeti da igra Hitman igre nakon ovoga, jer ovo je bukvalno light hitman.

A što se tiče Uncharteda, pre bih rekao da je Naughty Dog malo pokrao taj vickasti šarm iz 007 i Indiana Jones filmova i nekih igara i razvodnjio ga sa još doskočica da bude što privlačnije većem delu publike.

Sve ove doskočice u 007 su baš Bond fazon, samo eto malo neotesano, jer je jbg mlađi ovde, pa je out of the leash još uvek, mada ne u smislu kao poslednji bond filmovi nego onako naivno

1 Like