007 First Light {MT}

1 Like

Zar nemamo već 007 temu :grin:

Milan mora da ima svoju :smile:

5 Likes

Nesto mi flat izgledaju osvetljenje i grafika, bolje je izgledao Uncharted 4 na PS4.

1 Like

To je ono što sam ja pominjao da mi deluje malo stilizovana grafika iz tog razloga. Uncharted 4 dan danas šije pola igara na tržištu što se tiče svega. Ta generacija je kidala sa igrama. :face_holding_back_tears:

Skida se 007, 45gb preload

To je prvi nivo i bez day one patcha.

Nisu vise velike igre kao nekad, naucili se kompresiji…Pragmata, Lego Batman, 007..sve ispod 50gb…sto je super

1 Like

Nisam znao ali pre-order dobija „besplatni“ upgrade na deluxe verziju i pristup 24h ranije. Što znači da sa pre-orderom može od danas 14h (ako se ne varam) da se “igra”.

Pošto je global release, new zeland fora neće funkcionisati.

Samo PlayStation ima pre-load, jer je to po pravilima njihovog store-a, dok XBOX i Steam nemaju pre-load i igra može nakom zvaničnog islaska da se skine.

Recenzije su koliko vidim u 13h, tako nešto.

Edit: u 16h ne znam što napisah 14h

1 Like

Yep, evo metno malopre da skidam, 45.7GB je na PS5

1 Like

Igra je u 16h dostupna. Vidim da kod mene na SeriesX nema preload vec stoji file od 320MB

Ooook

Vrlo impresivne ocene za sad, ali idalje nisam sold on it nekako :neutral_face:

Ma sacekaj. Najmanje 596 sati da nalegne igra. :melting_face:

Ma dajem sve od sebe da mi se svidi, ali što više recenzija gledam to sam više meh :smirking_face:
Previše mi je sve nekako plastično i sterilno doll-like.

Hitman naslovi su mi npr bili odlični za GamePass/PS Plus, tako da biće mi ovo odličan PS Plus naslov jednog dana.

1 Like

Dobra igra, medjutim izgleda kao smece u performance modu na base PS5. Jadnih 720p… uncharted 4 izgleda lepse neko ga bese spomenuo.