Zene u gejmingu...:D

Neka tradicija nalaze da gledamo na to da li zena zna kuhati, da li je domacica i sl. A ja, kao i vecina vas, kada se budem zenio gledat’ cu da li voli Igre ili ne! To je bitniji faktor :smiley: :smiley: E zivote, sve naopako :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Pa to je to, kao fini smo, postujemo, pitamo…a znamo da nas nista ne moze spreciti u kupovini :smiley:

Ali takticki je to ipak, jer vole one kad se pitaju :smiley:

Evo i ja da se iskukam posto nisam.na pocetku topic-a…
Ja imam devojku ali smo kratko u vezi a i idem u skolu tako da s njom nemam problema jer ne zivimo zajedno…:smiley:
Ali problem nastaje od strane moje keve koja me urnise i stalno vice na mene ,samo igras igrice,nista ne ucis,imaces 1 iz matematike ubicu te ako doneses knjizicu sa nedovoljnom ocenom itd…
Inace imam sve petice sem mate i statistike…
E onda kad popravim matu onda bude ,izgubices oci,ja te zdravog rodila a ti oces da se upropastis itd…
Eto to su moje muke ali sad ide raspust bice strasno…:smiley:

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

Zasto naopako? Moja i kuva, i odrzava kucu, ali voli i da se igra.

Zasto se vezivati za nekoga ko ne deli moja interesovanja? Kako planirate da provedete zivot s nekim ko smatra da je ono sto vas zabavlja bezveze? Nama je igranje glavna razbibriga u kuci. TV gledamo malo, ja uglavnom sport (NFL, Premier i nase nesrecnike kad igraju nesto), zena retko kad prati neku seriju.

Ne mogu da razumem te beskompromisne varijante tipa “Zasto se igras, to je za decu” (parafrazirano). Nije mi jasno kako covek moze da zivi s nekim ko nije u stanju da napravi kompromis oko necega?

Svaka cast. Apsolutno se slazem :slight_smile:

Nesto vrlo bitno si zaboravio tebra :emoticon-0100-smile,

““NEMA al jednostavno NEMA veceg zadovoljstva nego posle sexa gologuz otici do frizidera, naguliti flasu necega hladnog””
i zapaliti cigaretu obavezno, bez toga ne ide(za pusace naravno)

off topic

Kratko sam u vezi sa sadasnjom devojkom (3 meseca) i cesto kad dodje odigramo Rayman Legends. Samo to igramo jer je igra nevidjeno zarazna. Sto se problema sa njom oko igara tice, toga nemam. U startu sam rekao da su mi igre, kompjuteri i tehnologija prva ljubav, ona je to prihvatila i milina. Svi srecni, svi zadovoljni. :wink:

E to je bitno, u pocetku to odmah reci i ‘no frke’ :smiley:

Dijalog od pre neki dan:

Ona: Opet ces da spiskas sve pare na glupu tehniku! A taman si lepo ustedeo!
Ja: Pa… kad vec izlazi jednom u 7 godina…
Ona: Ma, jes’, mene si nas’o. Kupujes konzole jednom godisnje, ajde da izracunamo (pa krene racunanje - vid stvarno, u pravu je).
Ja: Dobro, prodacu i ove koje sada imam, pa cu mozda samo malo da doplatim.
Ona: E znam da neces. Znam da nisi odigrao sve igre na starim konzolama, pa ti bude zao…

Nisam znao sta vise sta da kazem, previse me dobro poznaje! :smiley:

Tako sam i ja mojoj, sem sto su meni na listi i motori, mada i to joj se pocelo svidjati pa hoce i onda jednog dana da polaze. :smiley:

Update in progress… :smiley:

Klasican primer kad te zena cita kao bukvicu…:smiley:

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

Meni zena stalno ponavlja da vise nisam mali. kORISTI SVAKU PRILIKU KADA IGRAM DA MI ****A

Nikada nisam imao problema relacija igre-djevojka, cak se u pocetku prave da im se svidjaju igre (mada posle vidim sve je to bila farsa, cisto su se pravile da im se svidjaju igre, vide meni bitna stavka pa se boje da me ne razocaraju po tom aspektu pretpostavljam), cak sam zadnjoj devojci (jer je rekla da sve i svasta igra) utrpao bio i dzojstik za PC da nosi kuci i hrpu igara, a nije nikad ni jednu upalila, mada voli fb igre, a kod mene nije cak nista zaigrala. Eto do sada nisam imao djevojku kao gejmera s kim mogu da igram cesto, bila je jedna talentovana, ali ona je cak bila najmanje zainteresovana, steta za takav talenat :smiley:
Generalno iz iskustva kod mene, ako zena ne voli igre, a voli vas (dokle vas voli), iz ljubavi ce s vama nesto odigrati ponekad, a braniti vam nece naravno ako je u normalnim dozama i ne zapostavljate obaveze. A kad je u pitanju sex, dzojstik se odmah ostavlja, cak sjecam se jedan put mi je bilo drustvo u stanu, igramo pes turnir (ps2 je tada aktuelan bio), primam poruku, pes turnir se prekida, drustvo razlaz (i ako teska srca), imam neke neodlozne bitne obaveze, mada odmah su me procitali po mom ponasanju, velika sreca na mom licu :smiley:

Zena nikada nije bila fan mog gaminga, ali gde je ljubav tu je i kompromis pa sam tako pre 4 godine dok smo se jos zabavljali, od nje za rodjendan dobio Rockband kit. Kakvo je to iznenadjenje bilo. :smiley: Sad hoce za novu godinu da mi pazari neku mini gaming fotelju sa zvucnicima od tipa 4-5 hiljada. Reko zeno nemoj bre da bacas pare na gluposti, pa onda dramska pauza, cuvaj svaki dinar za novi xbox. :smiley:

Ja sam sa svojom u vezi 9 godina a nešto preko 3 godine živimo zajedno. Smuvali smo se u vrijeme kad sam držao playstation klub pa je bila svjesna šta je čeka. Naravno kako se prije nije sretala sa tim oblikom zabave bilo joj je to smješno i neshvatljivo ali kada je izašao God of War i kad je gledala kako igram totalno je odlijepila.

Do danas je odigrala oko 50-ak igara a danas najviše voli Uncharted serijal. Naravno mnogo rijeđe igra od mene ali brate kad zajaši ne silazi. Skoro sam dobio Vitu i dva dana je neprestano igrala Uncharted tako da sam ja morao raditi kućne poslove, ona samo prekidala da ode do wc-a ili da jede :slight_smile:
Imamo i jednu frendicu koja često predžonja kod nas nekad i po dva tri dana i ona takođe nekad igra ali mnogo rijeđe, više voli popiti 10 piva ili pola litre rakije pa onda legne i pred spavanje čita Dylan Dog.

Takođe sam imao curu prije 13 godina s kojom sam živio jedno godinu dana i isto joj je tako bilo smješno što igram igre ali kad je vidila Tomb Raider na kečini takođe je odlijepila. Proveli smo novu godinu i pola januara cugajući vino pušeći zeleni duvan i igrajući sve dijelove Tomb Raidera. Danas je udata u Škotskoj i posjeduje PS2 i PS3 i igra igre.

Dok sam radio u playstation klubu dvije zgodne cure od 20-ak godina redovno su dolazile i igrale Silent Hill, Tomb Raider, God of War… Tako da bar u mojoj okolini ( a okolina mi je skoro pa selo) znam žena koje igraju ili bar razumiju one koji igraju igre, mada mnoge sam ja navukao (nažalost samo na kontroler) ali bitno je da jednog dana ne napadaju svoje momke, muževe kad budu igrali igre.

Pa ozbiljno bolje je da bace par sati na Uncharted nego da gledaju kojekakve tursko-spanske serije. Em je prica zanimljivija em je Drake zgodniji.

Naravno. Inače u kući nemamo tv za gledanje kanala, samo monitor za pc i LCD za PS3 i XBOX 360.
Još da napomenem da mi žena izađe u grad poloče više piva od svakog muškarca voli galamiti i pokačiti se s nekim kad popije i voli fudbal, čitav život navija za Bayern. Kako sam je opisao pomislićete da je krdža od žene ali daleko bilo, i dalje je dobra i zgodna samo eto ima prilično mušku narav, veći je muškarac od mene :slight_smile:

Ma sve je to dobro, samo se pazi dok ne pocne tebe da bije :D,
salim se naravno :), kad sam citao prvi i drugi post o tvojoj zeni kao da sam video frendovu devojku, ima nas svakakvih naravi…