ja iskreno ne bih znao da kazem jer sam pratio samo rock paper od ta dva, ali ako cemo po duhovitosti meni su actiontrip favoriti. u svakom slucaju na srpskom nema nista bolje od ovoga, ali on pise kad mu se cefne, jednom u pola godine…
Ja sam veliki Sci fi “zaludjenik” i moram priznati da je Mass Effect po meni…veoma overrated (precenjen).
Igrao sam i presao prvi i drugi deo na PC-u i sad nedavno sam probao i treci deo demo na 360.
Od sva 3 najvise mi se dopao gameplay u prvom delu jer je bio kao pravi RPG…ovo ostalo je samo third person shooting action game sa malo RPG elementima tu i tamo.
Dok svi pricaju da likovi imaju jako realisticna lica i da je grafika fenomenalna…Mene face likova pomalo plase,kao sto kaze moja sestra “zasto svi izgledaju tako plasticno i retardirano?”.
Ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje i ja ne govorim da je ME neka losa igra,ja mislim da je igra super,ali JAKO precenjena.
+1 Igra je sve vise “vukla” ka TPS Action zanru nego RPG-u. I na kraju meni ispade kao da je to samo jos jedna TPS Akciona igra u kojoj imas “izbore” sto se tice napredka fabule.