Zarada iz ,,stolice"

Ko sto naslov kaze, da li ste imali iskustvo sa takvom vrstom zarade?
Ako jeste napisite iskustva, i recite vase misljenje da li se moze brzo zaraditi manja kolicina novca na internetu. :smiley:
I odprilike koji su to poslovi…

Preko neta se moze zaraditi na milion nacina.
Ja sam npr. izmedju ostalog radio sa pisanjem clanaka i nisam bas nesto ppuno zaradio ali moguce je zaraditi isgurno…

Radim preko neta od aprila i može da se zaradi mnogo novca, naravno treba se dobro snaći i trebaju određene veštine. Znao sam na dan da zaradim i po 200 evra, sedmično i po hiljadu, ali nemam neku fiksnu zaradu, prosečno oko hiljadu evra mesečno, zavisi koliko ima posla. Nekad ne možeš glavu da dignes, a nekad nema nikako.

Sent from my G3

O kakvom poslu je rec?
Posto cu imati vremena hteo bih to da iskoristim… :smiley:
Nzm kakve se vestine traze…
Takodje kako se isplacuje novac?

Kako si uspeo toliko da zaradis,jel bi mogao da podelis i sa nama smrtnicima?Meni ubitacno treba posao a i kesa pa ono aki si voljan napisi sta si i kako si radio.

Sreca pa meni nije ubitacno… :smiley:
Samo zelim da pametno potrosim vreme… :smiley:

Blago tebi ,ako ovo nije bio sarkazam,lol :D.

Ne bih previše da otkrivam, kako i šta, ali recimo da se bavim uklanjanjem virusa sa računara.

Sent from my G3

Napravis profil na sledecim portalima:

ili
http://www.freelance.com/en/

Odaberes sta znas da radis i procenis gde bi mogao da nadjes prostora za tvoje znanje.
Napravi skril nalog, gde ce ti uplacivati novac i to je to.
Googlaj malo o ovim portalima da bi dobio uvid u to kako sve funkcionise.
Moze lepo da se zaradi ali naravno kao i u svakom poslu treba ti vreme.
Ako znas web development tj. ako uopste znas da pises kod, jos bolje.
Ima brdo poslova, ako ne znas, nauci.
Mozes da pocnes na www.codeacademy.com kao developer mnogo vise mozes da zaradis.
Cak i kao pocetnik, jer su ovi portali poznato mesto za izradu poluresenja pa niko i ne ocekuje ne znam kakav kvalitet.
Naravno pricam o slucaju da poslodavac placa malo.Imas i slucajeve gde ljudi sjajno “koduju” na elance-u ali cena takve usluge je svakako mnogo veca i tacno znas sta placas.
Sve u svemu vredi pokusati, imam par prijatelja koji zaradjuju na ta nacin.Jedan kao developer, drugi slusa audio zapis i prebacuje ga u txt file, kucajuci.
Licno nemam profil na ovim portalima jer od redovnog posla nemam vremena za dodatni ali vredi probati definitivno.