Zamena starog harda sa vecim (640gb)

Pozdrav svima !
Konzola je jasper elite (120gb), i naravno uradjen je RGH.
Hteo bih da ubacim veci hdd,pa me zanima par stvari.
1.Dali je jedino ogranicenje fizicka velicina diska (cuo sam da neki diskovi od 750gb/1tb ne pasu u kuciste diska)?
2.Postupak zamene/formatiranja hdd sam otprilike skontao (LINK), ali sta sa FSD i profilima ?
3.Dali se to mora reinstalirati, ili mogu preko kompa da to sve prekopiram posle formatiranja (spojim hdd na usb rack)?
Ako ima neki tutorial (moze i na engleskom :smirk:), bilo bi jos bolje.
Izbor je pao na 2 diska, oba su seagate momentus serija (5400rpm/sata 2, trebalo bi da su i fizicki iste velicine).
4.500gb ili 640gb (polovni, ista cena)?

Hvala unapred !

1. 9.5mm debljina, a to ti je 99% diskova, retki su oni od 12mm

2. Prvo uzmes jednu flesku lepo povecu onako oko 32GB moze i 16GB, napravis je u MS DASH da je storage za xbox, prekopiras ceo profil na nju kao i FSD folder i launch.ini. Ubacis nov hdd, odes na storage pitace te da formatiras, trazice ti serijski broj da upises, imas pozadi na konzoli uneses to i hdd formatiran. Vratis sve sa fleske, kao da nista dirao nisi… e sad vracaj i igre ako ti zelja i volja, ista procedura, bocni jedan hdd pa kopiraj do besvesti ili prebaci prvo na PC pa posle sve na taj novi

3. pod 2 ne moze na rack tj moze ali sa MODIO programom, ubitacno sporo kopira spremi se za jedno 12h kopiranja ako ces tako

4. isti djavo sta ti vise godi

Hvala na ekspresnom odgovoru !
Odradicu to sa flesom, ipak je prostije i brze.
Jos samo da nadjem neki veci (pretpostavljam da 8gb nije dovoljno).
Pozzz !!!

pa mozda i jeste ako nisi pakovao nikakve DLC-eve… jer ako jesi nece ni 16 da te izvuce, meni npr profil i saveovi i sav CONTENT folder ima 36 GB jer sam natrpao DLC-eve razne i ako dodje do zamene mene zesce mrzi da brisem sta mi ne treba kad mi u sustini sve treba hehehe

Povezi preko mreze pa izlistaj sadrzaj HDD-a i kopiraj

Sent from my iPhone using Tapatalk

U tom slucaju mislim da ce mi biti dosta 8gb :dada:

Super ideja, bas cu sada pokusati.
Hvala !

Bam, naleteh na prepreku :frowning:
Formatirao sam flash od 8gb u ms dashu, i prebacio (transfer content) profile i ostalo (oko 4gb).
Prebacivanje FSD me zakocilo.
Posto is ms dasha to nemogu, otisao sa u fsd, pa na otisao na file manager.
E sad,pored standardnih game i hdd1, pojavili su se usb0, usbmu0, usbmucache0.
Pokusao sam u prvi (pa i drugi) prebaciti, ali jedino mi je uspelo sa launch.ini.
Cim pocnem prebacivati FSD folder, odmah izbaci failed.
Kontam da je nesto prosto u pitanju, ali mozak mi zakucao :headbang:

pa ne mozes da kopiras FSD dok si u njemu, nece da ti dozvoli… iz XEX MENU moras to da radis

:emoticon-0111-blush Logicno… :emoticon-0111-blush
Elem, stigao mi hdd ali se ispostavilo da je krcat losim sektorima :mad:
Tako mi i treba kad kupujem polovno :headbang:
Ako uspem povratiti kintu, ima da kupim nov disk ko covek.
A reko’ sam sebi 100 puta “necu uzimati polovno”…