Za najbrze :)

Done :slight_smile:

zahvaljujem :slight_smile:

Uzivaj :smiley:
Nije meni nista specijalno ovaj Premium samo Share Screen za vise ljudi mi dobro dodje kad objasnjavam ili radim nesto sa vise ljudi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

nek se nadje :slight_smile:

ima tu jos funkcija ne samo to, imas sms i ostale gluposti :slight_smile:

E pa ljudi ko hoce kod za Skype Premium neka baci PM da ne uzmu gosti :smiley:

Ko prvi devojci, njemu devojka!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dajem 2 koda za Xbox Live GOLD , ko prvi postuje ispod mene (tj. prva 2 posta ispod mene) dobijaju kod na PM :slight_smile:

Ako nekome trebaju isti kodovi neka pogleda ovde : http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=10772

Prvi. :smiley:

Moi numero dos :slight_smile:

I breeeeeeeeeeeeeeee a meni tako treba jedan Gold nalog :frowning:

Poslao kodove :smiley:

E jel imas mozda one kodova za gold od 400-500 kinti sto traju 30 dana ?

Imam samo ove od 2 dana trenutno, mada mogao bih da vidim sta mogu da uradim sa tim od mesec dana…

Ajde opet da se malo igramo :slight_smile: Ovaj put su dve igre u opticaju, pa zato ajd da krenemo sa prvom mozgalicom.

Koliko puta se pojavljuje broj 9 između 1 i 100?

Broj 9 se pojavljuje samo jednom. To ako se misli zaseban broj ALI ako se misli u nizu onda broj 9 se pojavljuje 20 puta

Dobra mozgalica :slight_smile:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

U tome je fora, da se da dva odgovora :slight_smile: Poslaću ti preko pm igru :slight_smile:

Ahhh sta da vam kazem xD Tnx za igre, mora se malo razmisljati oko toga :slight_smile:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Evo i druge mozgalice:

Rupert and Bill are playing in the park, and they start chatting.
“Hey, Bill! Three years from now, you’ll be twice the age I’m now, right?” says Rupert.
Bill pauses for a moment, then responds.
“Well, get this! When I’m twice the age I am now, I’ll be three times your current age. Crazy, right?”
So how old are Rupert and Bill? Just so you know, neither of the boys are 10 yet.

Bil ima 9 a ovaj mladji RUpert 6.

Tako je. :slight_smile: To je to za sad :slight_smile:

Poklanjam 2 days live kod za prvog koji okaci svoj selfi ispod.

Morao sam :smiley: