Za najbrze :)

Jbg, imaće još prilika, jer nisam skontao da imam više igara koje su višak, tako da idemo dalje :slight_smile:

Can you make this exact sandwich?

• The ham goes above the potato salad.

• The only ingredient between the ham and the tomato is the lettuce.

• The cheese touches the bun.

• Neither the ham nor the lettuce is the very middle layer.

Koji je tačan redosled?

Da dodam, da ne bude zabune, sastojci su: Paradajz, šunka, pire, sir i salata :slight_smile:

ma jok bre :slight_smile:

gledam BSG krenuo sezonu 2

Lep ti screenshot prva liga :smiley:

ma **** sam mu mater znam, cisto da vidis sta radim

odo bre da gledam, *****e stvari se desavaju u seriji

Oladi malo Aleksa… :slight_smile:

Odozgo naniže: Ham, lettuce, tomato, potato salad, cheese.

Pogodio si :slight_smile:

E pa, to je to za sad, hvala svima koji su igrali, igraćemo se opet :slight_smile:

TES Online Beta. Zahvaljujuci dobrim ljudima iz CL evo kljucevi za one koji nisu uzeli :

Iskorisceni :

MTXPDAXTHRRXMPT7HERA

E7P6X9MW56ANT5CMGD73

WPFKDFP5P5WJFY3XKWRP

AW3X3MFLL5WPD3AE6D4H

4PJGK9WJF47NKEJRAWP9

Sent from my iPhone using Tapatalk

Redeemovan jedan, zahvaljujem :slight_smile: Da isprobam i ja ovo cudo, ako odgovara mozda i kupim.

MIslim da ne vredi para :confused:

Stavio da se skida jos oko 6:30 sad je 12:20 i tek je na 15%.
Posto nisam igrao Skyrim poslednji TES je bio Oblivion, reko deder’ i ja da probam ovo. Dosta su podeljena misljenja oko ove igre u manje vise svemu: Od klasa, do kvestova pa i nekih sadrzaja. Nekako sam i suvise skeptican kako ce se drzati ova igra kada izadje, posto ce imati 15$ mesecnu pretplatu i plus ima koje kakve posebne “game changing” sadrzaje koje samo mozes da imas ako pre-orderujes itd.

Ali definitivno cu da probam pa javljam, ako stigne da skine pre nego sto se beta test zavrsi : D

Serveri se otvaraju u petak i otvoreni su do ponedeljka, zaboravio sam to da kazem

Znaci ova “open” beta ili sta je vec je samo na par dana? Da ni ne skidam onda ako ne mogu kao covek da igarm.

Otvaraju servere kada im dodje , nekad na duze nekad na krace vreme.

Kako mi brzina skidanja skace to je strasno, kad sam poceo ispod 1mb/s, pre sat vremena 18mb/s i sada opet oko 1.03mb/s.
Je li moguce da su toliko serveri optereceni? Skidam EU betu.

Dosta ljudi sada skida betu, podeljeno je dosta kljuceva u proslih par dana, oko 10 000.

Evo i od mene skromni jedan key :slight_smile: E9DC4545HGK3PTKE5MWT

Dobio jos 10ak kljuceva pa ko hoce nek mi posalje PM da mu daj jedan!

Hoće neko od vas sa XO kod za betu za Project Spark? Opet sam dobio kod, ovaj put za XO :slight_smile:

Skype Premium Kod :smiley:

SKYPE-RPW8J-EVJ8V-3MBA7-BFYEX

100ti post u threadu za Giveaway :smiley: