Za najbrze :)

Namuci nas sa ovim zadnjim. :smiley:

Ta zagonetka mi zapala za oko dok sam igrao igru, i isto sam se pomučio dok nisam rešio :smiley:

Ali je zato osećaj kada se reši neverovatan :slight_smile:

Koga zanima, zagonetke su iz igre Professor Layton And The Diabolical Box, koja je nažalost samo za DS

Ovako, dobio sam dva Guest passa uz Humble Bundle za Killing Floor, pa ono, kome treba neka mi pošalje na pm mail. Pass važi do 2.1.2014

Salji!

Poslato, ako treba jos nekom, imam jos jedan

Imam ja Shattered Horizon x2 (Guest Pass), The Ship Complete pack x1, jos par igrica.

Ko hoce nek se javi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako se niko nije javio za The Ship, ja se javljam, ili za taj guest pass, šta je slobodno :slight_smile:

Dodaj me na Steam-u :slight_smile:

0experiment0

Ostali jos Guest Passovi za Horizon…

Ovako, dobio sam poziv za betu za Project Spark, ali se mora koristiti Windows 8.1, što mene ne interesuje. Ko je zainteresovan neka se javi :slight_smile: I da opet napomenem [SIZE=4]Windows 8.1[/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][/SIZE]je potreban

Koji su sistemski zahtevi? Imam windows 8.1 ali na tabletu.

Poslato sa LT30p

**Supported processors**

x86, x64

**System requirements**
  • Recommended: Core i7 CPU

• Nvidia GT640M or AMD HD8850M or better

• 8GB RAM

• 2GB hard drive space

• Minimum: Core i5 CPU

• Intel HD4000 video card

• 4GB RAM

Sa sajta

Malo li je :smiley:

Jbg, zavisi i od toga šta su uradili, ovo je možda kao za Ghosts, samo da prmovišu prodaju komponenti :slight_smile:

NIšta onda, tablet mi je jedino za kanter i garry’s mod :smiley:

Šta će ti više? :slight_smile:

Poslato Džudžiju, možda i vidimo neki GP uskoro :slight_smile:

Ajd da se opet igramo :slight_smile: Isto kao prošli put, postavljam zagonetku, ko prvi pogodi dobija igru :slight_smile: Ovog puta su u opticaju dve igre, znači biće dve zagonetke. Evo prva:

Imagine a digital clock like the one shown below. How many times will the clock display three or more of the same number in a row over the course of one day?
In case you were wondering, the clock in this puzzle displays time on a 12-hour scale, not on military time.

Znači, treba napisati koliko puta mislite da je gorenavedeni uslov ispunjen, a ne da napišete spisak. Srećno :slight_smile:

8?

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Ako se racuna 00:00 onda ce biti 52 puta ako sam dobro smislio.