Verovatno cu tako sledeci put
Off : Sutra terraria?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Izvinjavamo se za off, ionako se nista pametno ne pise u temi. Sutra Terraria.
E pa, evo joŔ 3 koda, ali je ovog puta u pitanju jedna mala igra, da ne bi bio Hit and Run sa kodovima kao proŔli put
Na slici iznad su prikazane tri boce, koje su umrÅ”ene, treba da se pomoÄu dva Äepa otarasite mirisa luka.
Prvi koji taÄno odgovori dobija kod za jednu od tri igre iz indiegala bundlea. Kada se reÅ”i ova zagonetka postaviÄu joÅ” dve za preostale kodove. Naravno, odgovore pisati ovde, ne na pm. Kodove Äu slati preko pm.
Ne moze pomocu dva, na sva tri otvora izlazi miris.
Cjenim da treba zaceptii nos sa ova dva cepa
To je fora, pogodio si
Evo sad i za drugi kod
Four couples sit elbow-to-elbow in a crowded dining car. All diners are sitting next to or across from their partners.
The Joneses are sitting by the aisle.
The mustachioed Mr OāConnor sits beside his wife.
Mr. Lambert sits across from his wife.
Using the information above, can you determine where Mrs. Hadley is sitting?
ZnaÄi, na osnovu datih podataka, naÄi gopsoÄu Hadley
E? Ako nije to, i give up, dosta sam razmisljao na predavanjima danas
Mrs. Hadley je pod e.
Pogodio si
There is a fellow with very particular rules about when he wears his best hat.
When itās sunny, he always wears his hat.
When itās rainy, he doesnāt wear his hat.
When itās cloudy, he doesnāt wear his hat unless itās been cloudy for two days in a row, in which case he wears his hat on the second of these days.
Below is a chart of when this man wore his hat over the course of one week. Use the panels to fill in the weather for each day, keeping in mind that it doesnāt rain on cloudy days.
Ok, ova poslednja je malo komplikovanija
sunce ,oblak , oblak, kisa, sunce , kisa , sunce , tako valjda
Nope, malo vise razmisli o pravilima koja su recena i o ponudjenim izborima
sunce, sunce , oblak ,kisa , oblak ,kisa, sunce. E msm da ovako treba ono prvo sam brzopleto napisao
Jok Try again
Sunce, sunce, oblak, kiŔa, sunce, oblak, oblak.
Ovo kāo Slagalica ⦠skoÄko herc pik karo
Probaj opet
pa neam pojma onda vise⦠aa cek el moze da bude da je Nedelja drugi dan oluje pa zbog toga on nosi sesir od tog dana? jer jedino mi se tako poklapa ?
Probaj, ako iskoristiÅ” sve ponuÄene vremenske znakove (sunce, oblak, kiÅ”obran) i da se sve uklapa sa pravilima, to je onda reÅ”enje
jeste, ja mislim da je to reŔenje.
oblak, sunce, oblak, kiŔa, sunce, kiŔa, sunce.
P.S. Nagrada ide Voker-u
pa evo kako sam ja mislio. Ako je nedelja drugi dan oluje onda mi ispada oblak,sunce,oblak,kisobran,sunce,kisobran,sunce.
Pogodili ste oboje, pa sam oboma poslao kodove za igre
A evo reŔenja sa slikom: