Za najbrze :)

Verovatno cu tako sledeci put :stuck_out_tongue:

Off : Sutra terraria?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Izvinjavamo se za off, ionako se nista pametno ne pise u temi. Sutra Terraria.

E pa, evo joŔ 3 koda, ali je ovog puta u pitanju jedna mala igra, da ne bi bio Hit and Run sa kodovima kao proŔli put

Na slici iznad su prikazane tri boce, koje su umrÅ”ene, treba da se pomoću dva čepa otarasite mirisa luka.

Prvi koji tačno odgovori dobija kod za jednu od tri igre iz indiegala bundlea. Kada se reÅ”i ova zagonetka postaviću joÅ” dve za preostale kodove. Naravno, odgovore pisati ovde, ne na pm. Kodove ću slati preko pm.

Ne moze pomocu dva, na sva tri otvora izlazi miris.

Cjenim da treba zaceptii nos sa ova dva cepa :slight_smile:

To je fora, pogodio si :slight_smile:

Evo sad i za drugi kod

Four couples sit elbow-to-elbow in a crowded dining car. All diners are sitting next to or across from their partners.

• The Joneses are sitting by the aisle.

• The mustachioed Mr O’Connor sits beside his wife.

• Mr. Lambert sits across from his wife.

Using the information above, can you determine where Mrs. Hadley is sitting?

Znači, na osnovu datih podataka, naći gopsođu Hadley

E? Ako nije to, i give up, dosta sam razmisljao na predavanjima danas :smiley:

Mrs. Hadley je pod e. :smiley:

Pogodio si :slight_smile:

There is a fellow with very particular rules about when he wears his best hat.

• When it’s sunny, he always wears his hat.

• When it’s rainy, he doesn’t wear his hat.

• When it’s cloudy, he doesn’t wear his hat unless it’s been cloudy for two days in a row, in which case he wears his hat on the second of these days.

Below is a chart of when this man wore his hat over the course of one week. Use the panels to fill in the weather for each day, keeping in mind that it doesn’t rain on cloudy days.

Ok, ova poslednja je malo komplikovanija :slight_smile:

sunce ,oblak , oblak, kisa, sunce , kisa , sunce , tako valjda :stuck_out_tongue:

Nope, malo vise razmisli o pravilima koja su recena i o ponudjenim izborima :slight_smile:

sunce, sunce , oblak ,kisa , oblak ,kisa, sunce. E msm da ovako treba ono prvo sam brzopleto napisao :stuck_out_tongue:

Jok :smiley: Try again :smiley:

Sunce, sunce, oblak, kiŔa, sunce, oblak, oblak.

Ovo k’o Slagalica … skočko herc pik karo

Probaj opet :smiley:

pa neam pojma onda vise… aa cek el moze da bude da je Nedelja drugi dan oluje pa zbog toga on nosi sesir od tog dana? jer jedino mi se tako poklapa ? :slight_smile:

Probaj, ako iskoristiÅ” sve ponuđene vremenske znakove (sunce, oblak, kiÅ”obran) i da se sve uklapa sa pravilima, to je onda reÅ”enje :slight_smile:

jeste, ja mislim da je to reŔenje.

oblak, sunce, oblak, kiŔa, sunce, kiŔa, sunce.

P.S. Nagrada ide Voker-u :slight_smile:

pa evo kako sam ja mislio. Ako je nedelja drugi dan oluje onda mi ispada oblak,sunce,oblak,kisobran,sunce,kisobran,sunce. :smiley:

Pogodili ste oboje, pa sam oboma poslao kodove za igre :slight_smile:

A evo reŔenja sa slikom: