Yoshi for Nintendo Switch - Official Game Trailer - Nintendo E3 2017

Ovo bi moglo da bude veoma zanimljivo, naročito kad se uzme u obzir igra u pokretu. U prevozu, na poslu… U poređenju sa npr android “hitovima”…
(Samo da ne bude komentar padawana “Au kakav hit, jedva čekam” a jahalang odgovara “Ko još igra ove teletabise” :grinning: )

Meni se zapravo za nijansu vise svidja Yoshi za Wii U jer je vuna interesantniji materijal od papira, neverovatno “topla” igra, koju bih u trenu menjao za polovinu Sony i MS ekskluziva. Nije mi najjasnije kako je dobio prosecne ocene.

Padawane, ovo još nisi igrao, ne sudi o konju koga nisi jahao.
Jedina stvar koja me impresionira kod switch-a je što je moguće ovakve igre igrati u pokretu. Dock me savršeno ne zanima. Jel može switch bez dock-a? Po jeftinijoj ceni.

Ne moze, dock je samo parce plastike.

Zar nije u dock-u mali čovek koji kuca stream adresu kako zabodeš “tablet” i automatski sa nintendo servera ti , preko strujne mreže streamuju dodatnu snagu u konzolu, da bi igrao u 1080p/60 fps? Ako ovo nije slučaj smatram se prevarenim i tražim adekvatnu satisfakciju!
hahahahahaha
(level 6 still)

Kao tvoj advokat kazem ti da ne mozes da budes prevaren ukoliko zapravo ne kupis Switch :smiley:

Čekaj , a ti si kao sad siguran da ja već ne posedujem switch? Šta si ti, kao prorok? Smeta ti partizanov dres?
hahahahahahahaha (sorry folks)

Prelazim na komunikaciju gifovima, ne vredi :smiley:

Sada me već vređaš… Ja nisam konfliktan tip, al ti me prosto PRISILJAVAŠ da budem agresivan ! Ae sad daj kod accounta ili upoznaj snagu dugogodisnjeg izbacivanja cementa, kondura… na 12. sprat. Desna kad se otkači, ako te promaši, nastaje tsunami :grin:

Meditiraj nad ovim mudrim recima naseg Noodle-a :smiley:

1 Like

hahahahahaha !