Koji je OS? Windows ili Linux?
Ovo kad zazivi bice BOOM, definitivno, sad samo da ispostuju cijenom ovakav uredjaj. Mozda krenem Guild Wars 2 preko ovoga ili tako neki MMO. Sad samo neki dobar wireless mis i tastaturu naci
Pa ovo i jeste za igranje:
The Xi3 Piston: Is this Valve’s fabled Steam Box game console. Piston can run either Linux or Windows.
po meni od ovoga nesto ne-rentablinije ne mozes naci. em nije konzola, em nije pc. sure, kad kupis sada bice baja, ali samim tim da nije konzola kao x ili ps, od optimizacije nula bodova, a cisto sumnjam da mozes da upgradeujes ovu kockicu. tako da kome se super duper igra na ovome jedno 6 meseci dok je ne pojedu nove igre, srecno. ovo je po meni waste of money
Ima logike i slazem se s nekim stvarima. Konkretno, ja sam odustao od PC-a i s tim parama kupio Xbox 360. Nisam se ni malo pokajao a tad kad sam kupio bio je puno para. Dalje, vecinu svog slobodnog vremena provodim u dnevnom boravku i sve mi ja fakticki tu dok u sobu samo skidam stvari s net-a a racunar je prastar. Zato bi ovakva stvarcica bila odlicna za mene jer bih automatski ustedio na monitoru a kakva sam picajzla znam da sam tu “dobar” 150 do 200e. Surova realnost je da se PC platforma razvija nenormalno brzo i da svake godine treba neko napucavanje. Koliko je to isplativo pod velikim je upitnikom pogotovo ako neko koristi samo za igranje a ne za neki posao ili tako sta slicno. Meni se ovo svidja jer smatram da konfiguracija s i7 CPU, 8GB rama i neki dobar GPU moze “potjerati” sve igre do sad a i u skorijoj buducnosti jer ne patim od ultra high podesavanja i benchmark rezultata (osim za telefone jer mi je sad to najveci predmet interesovanja)
Sve u svemu ova kockica s Ouya-om bi jako fino stajala u mojoj vetrini xD
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2