XGD3 rezač u Srbiji 2014

Pozdrav zajednici!

Gde mogu danas (jun 2014) u Srbiji da kupim rezač koji može da reže XGD3 igre i koji model? Informacija po forumima (i ovom i stranim) ima, ali se uglavnom odnose na modele kojih više nema u prodaji, a i oni koji su u ponudi, nemaju u opisu sve informacije za uspešnu identifikaciju, pa bi bilo dobro kada bi neko mogao da me uputi. Hvala unapred!

Koliko ja znam oni se vise ne proizvode… Sada imas samo neke modele koji se flesuju… Imas polovnih ali to je pitanje koliko ce da radi…

ti modeli su prestali da se proizvode jos kada su izvalili da se na njima moze rezati XGD3, bukvalno je tada prestala proizvodnja, sve sto je kupljeno su preostale zalihe. Postoje na trzistu sada modeli koji rade preko BurnMax metode, ali su diskovi tako narezani u 70% slucajeva losi i konzola ih ne cita…

dakle osudjen si na propast ili da nadjes negde neki polovan pa da vidis koliko ce da te sluzi…

Slazem se sa studiom, i da nadjes nekoga ko ima novi bice uzasno skupo. Ja sam moj 2012-te valjda bese platio 4700, pa zamisil kakva bi sada bila cena za novi. Zato je RGH zakon (ako ne igras MP i ne treba ti XBL).
U polovne se iskreno ne bi previse uzdao, nikad ne znas kako je ko tretirao taj rezac i sta je radio sa njime, a kamoli koliko DVD-a je proslo kroz njega, posebno racunajuci da su oglasi bili puni ljudi koji rezu i prodaju XGD3 igre.

Proguglaj malo -

Optiarc SATA DVD RW Burner Drive with DVD+R DL Overburn up to 8.7GB, Black (5280S-CB-PLUS)
*5280S-CB-PLUS and 5280S-CB-ROBOT

Maxburn payload rezaca ima i mozes da nadjes, za maxburn firmware nema novih samo polovni ako nadjes.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala svima! Ovaj Optiarc ne uspevam da nađem kod nas, a sa polovnima neću da se zamajavam. Znači, mrka kapa. Nisam upućen u RGH, ali vidim da bi to moglo da bude zgodno. Malo ću istražiti, da ne davim ovde.

Hvala još jednom!

Liteon radi na maxburn payload imas ih kod nas ali nove verzije, stare za maxburn firmware nema ali nove koje rade na payload ima. Nije sve tako izgubljeno za rezace :slight_smile: