XexMenu

Kako da poteram Xexmenu, svaki put mi javi poruku fatal crashed intercepted error?

skini noviju verziju, desava se

startuj ga iz NXE ne iz FSD-a
evo ti XEXmenu koji radi ja nisam imao problema ni na jednoj konzoli Content.rar

Verzija je sa ovog sajta 1.1. Koju mi preporucujete drugu verziju?

dobio si poslednju, ja je koristim nisam imao CRASH to je zbog neceg drugog…

Da li moze da mu smeta neka instalirana igra?

Da ne otvaram novu temu, imam RGH Jaspera i nikako da mu nadjem XEXmenu. Koliko sam skapirao on se pokrece iz Dash-a u GAMES?
Da li mi je potrebno da instaliram XEX jer hocu da namestim i pokrenem emulatore.

apsolutno nepotrebno ako imas FreestyleDash, emulatori rade normalno i iz njega, xexmenu je samo program za pokretanje XEX fajlova… a FSD ti radi isto to na mnogo lepsi nacin :slight_smile:

neki emulatori ne rade tako nego idu iz XELL-a, no videces vec… SNES360 radi iz FSD sasvim normalno (nintendo)

Pokrece se iz dashboarda ako je ubacen u “/content/000…00/” program nije neophodan ako ti treba da ubacis evo http://www.homebrew-connection.org/files/xbox/dashboards/dl_XeXMenu_V1.1-LIVE.rar ili javi na PM pa cu ti uploadovati moj. FSD moze sve ovo je vise prvapomoc ako se igras i poremetis da ne radi FSD pa iz NXE(standardni dash) ispravis i ubacis FSD.