XBR je od sada i mobile friendly

**[SIZE=3]Koristite Tapatalk aplikaciju za XBR forum na vašem mobilnom uređaju

[/SIZE]**

[SIZE=3]iPhone:[/SIZE]
[LEFT]trenutna verzija: 1.5.6
[/LEFT]
Download from app store

  • full iPhone app koštat $2.99 i može se naći na iTunes app store, kao i Free verzija koja je Read Only
  • Read Only verzija ne dopušta postovanje, izmene postova, pisanje privatnih poruka kao i pregled slika u punoj veličini

[SIZE=3]Nokia S60 5th Edition:[/SIZE]

  • Nokia app se može downloadovati na sledećoj adresi Tapatalk - 404 error i može se direktno instalirati kroz Nokia browser
  • ova app podržava sve S60 3rd and 5th Edition uređaje, uključujući N97 N97mini 5800 5530, etc.
  • trenutno u beta stadijumu, pomalo gruba verzija ali veoma korisna i upotrebljiva, poptuno besplatna

[SIZE=3]Android:[/SIZE]

  • nalazi se na Android Market-u. Potražite “tapatalk” i naćićete app.
  • trenutna verzija: 1.0.5 Beta (besplatna)

[SIZE=3]Blackberry:[/SIZE]

  • uskoro

[SIZE=3]Screens:
[SIZE=2]iPhone[/SIZE]
[/SIZE]
[SIZE=2]Android[/SIZE]
A za Sony Ericson?

zavisi ako je symbian trebalo bi da moze ali na nokia-e radi 100% nisam probao ovu app

Ako ti platforma na kom je mobilni baziran dozvoljava instaliranje Tapatalk aplikacije, onda može. Poenta aplikacije je da na drugačiji način od browsera pristupa forumu, odnosno da olakša pretraživanje i korištenje foruma. Sa običnoim browserom na mobilnom poput Opere/Safarija, i dalje se forum gleda klasično a sa ovom aplikacijom lakše i direktnije se pristupa sadržajima i funkcijama foruma.

Tapatalk ne podrzava Sony Ericsson. Za sada samo iPhone, Android, Nokie 3rd i 5th serije [ne touch i touch] i uskoro BlackBerry.

da tačno, ali za sada nismo našli rešenje za ostale platforme… kako se nešto pojavi namontiraćemo ili vi predložite ukoliko naletite na nešto.

Skinuo sam Tapatalk sa Appula za iphone i dobro radi… Dosta se brze ucitava nego sajt obicno i odlicno je sto ne moram stalno da zumiram i odzumiram stranice… Svaka cast

eeepaa sinovi svaka cast…sad smo bas ozbiljni…mada mi ovaj tipitalk nekako debilski deluje,ali ipak je dzabe…na androidu ide glatko…sve pohvale…divno je videti kada neko poslusa kritiku I savet…

Sent from my Galaxy using Tapatalk

jedino me nervira sto nema nigde edit,I sto nemogu da vidim ko je online

Sent from my Galaxy using Tapatalk

Nabavih android telefon, i skinuo sam aplikaciju. :slight_smile: Tek sad trebam da vidim kako svew ide. Nisam imao sanse da isprobam, jer nemam Wi-Fi, pa sad odo do susedne zgrade. :smiley:

[SIZE=4]Update, nova verzija Tapatalk aplikacije instalirana.[/SIZE]

Tapatalk is a forum app on the iPhone, [URL=“http://tapatalk.com/mobile.php#android”]Android, [URL=“http://developer.palm.com/appredirect/?packageid=com.newnessdevelopments.forums”]webOS, [URL=“http://www.board-express.com”]Windows Phone 7 and [URL=“http://tapatalk.com/mobile.php#blackberry”]BlackBerry. Tapatalk Forum App provides super fast on-the-go forum access to majority of the discussion forums that has activated the Tapatalk plugin. **Showing New and Unread Thread with Avatar and Number of reply:

**

**Images in the thread are converted to thumbnail and allow full-screen viewing
**
**

Ability to see Who’s Online and what they are doing:
** **

Ability to search by topics and posts:**
**

Ability to upload images directly from Android and iPhone!:
**

Forum Moderation support:

Download Tapatalk Forum App - Empowering Forum Junkies on-the-go

A podrska za chat? Samo chat ne vidim, sve ostalo je odlicno

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Well, chat nije sistemski deo foruma, nego dodatak, a Tapatalk ne radi sa dodacima, nego samo sa onim što je core foruma :confused:

Jel ima bb verzija programa?Omišljam se dali da aktiviram bis uslugu

Edit:ima za bb samo još da bis aktiviram pa javim utiske :tap: a da i ona košta 2.99$

Posto se Tapatalk placa sada za sve zainteresovane ja cu rado da "podelim"sa nekim moj tapatalk samo se javite na pp sa vasom mail adresom pa vam saljem.

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

Ne moras platiti, preko aptoid programa ga mozes skinuti besplatno. Koristim ga desetak dana, naravno Mirko me je uputio u detalje :slight_smile:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Nisam to znao.U svakom slucaju moj ponuda i dalje stoji.Samo otvoris mail na svom phonu na attachment kliknes install i srecan si i koristis.

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

Upravo sam instalirao tapatalk na mom Android telefonu,međutim ne mogu nikako da se ulogujem.Kada se ulogujem na pretraživaču od telefona,sve radi super,isto kao i na kompu.Ali na Tapatalk-u neće pa neće :frowning:

Ja sam isto imao problema na blackberry-u sa tapatalkom pa sam ga obrisao jer preko opere je pregledan i sajt i forum tako da je meni nepotreban tapatalk.

Radi Symbian verzija, i to super.