"XBR got rekt" series by S.T.A.L.K.E.R

Ok, vec velika vecina zna o cemu se ovdje radi. Imao sam slobodu da se nasalim na racun forumasa i ispalo je dobro, nije bilo pobunjenih, nije bilo banovanih, sve super :smiley: kako je prijem bio zadovoljavajuc, pokusacu s vremena na vrijeme da osmislim novu ā€œepizoduā€, cisto da malo razdrmamo forum i o’ladimo sa pricom o grafici i slicno.
**
Episode 1: Fallout 4 reakcije
Episode 2: E3 reakcije (coming soon)**

Reakcije forumasa na Fallout 4 (onako kako ih ja vidim) Episode 1
Napomena: svrha posta nije provociranje ili slicno, vec sala na racun forumasa. Nadam se da se neki nece naljutiti i da ce shvatiti ovo kao zezanje.
@iKaran : Auu prodajem vitu, tek kupljeni ps3, ps2, iPad, kupujem Ps4- dobio sam ponudu da ga uzmem za 5e. U stvari prvo cu kupiti ps3 (nisam siguran da li ga imam ili sam ga prodao, znate kako to ide kod mene) da bih presao Fallout 3 a onda cu ga prodati po deseti put i kupicu ps4 (za 5e, moja cijena).
@Lynx : gledao sam trailer, te fore tipa zombi te napada ovo ono, to je prvi Alan Wake uveo.
@Lordish : Fu*k me. Imate pice od mene ako prezivim ovo
@predator1211 : Potpisujem.
@studiovpc : ovo ce se igrati hehehe, zavrsi se sa poslom, padne noc, man cave, uzivancija hehehehehheh
@daemonkiller92 : nema mi japanski smek, nije mi to to, ali fallout je fallout, radujem se svakako. Ban neko?
@grandmaster.black : KAKVA JE OVO GRAFIKA, STA JE OVO?? PLASTICAN PAS? Bolje bi im bilo da ide to na 60fps… Fair enough? Fair enough.
@S1R1US: Dobro ovo izgleda. Prodacu djevojku i kupicu F4. Kad ga predjem prodacu xbox one i cd i vraticu djevojku. A ako i tada budem bez para prodacu mene. Moze li to??
@n00dle : Hmmmm. Gledao sam sa zenom trailer i za sada su mi/nam pomijesana osjecanja. Grafika mi djeluje kao da je last gen u pitanju, ali mislim da ce to izglancati fino do izlaska igre. Gameplay je srz ovakvih igara, kvalitetno se trose sati, tacnije stotine sati (zali boze DA:I )
@nikola : FIFA zakon.
@Garrus Swagarian : Boston. Boston 2015. Boston 100%. Boston confirmed. Muh PCMR! Muh BOSTON!!
@eufrat : dok podjseca na Stalker dobro je.
@ninja : ajmo ljudi dok traje ponuda Fallout 4 nov neotpakovan cd 10 € trudimo se da prilagodimo cijene, ajmo ajmo.
@jezd0 : bice zenskih likova? Volim zenske likove. Visoke djevojke. Crnkinje. Ubisoft na E3… Crnka koja ima ime… Ljubav moja ima ime… <3

Pa ono, istina je da igram fifu sada :smiley:

AHahhaa pa svaka ti cast :smiley: il jos bolje svaka ti dala :smiley: :beer:

A sad ozb. oce stvarno biti zenskih likova ? :slight_smile: :smiley:

Nesto tapatalk baguje, ovaj moj gore post je ****ed. Uglavnom, do jaja, odusevljen sam :smiley:

Auu… Ovo je genijalno :smiley: Dobro, Fallout je Fallout :smiley: JoÅ” čekam da se javi dobrovoljac za ovo poslednje :smiley:

Matori, tako mi cele porodice, ne pamtim kada sam se ovako smejao. :lol: :lol: :lol: Znaci, svaki sledeci red je bio sve smesniji i smesniji. I dalje me boli stomak!

Toeto, čoek pogodio suŔtinu :smiley:

Ja napravio screenshot, ovakav biser mora da se sacuva od zaborava! :smiley:

EPISODE 2!!! EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!EPISODE 2!!!

Auu, bas mi je drago sto vam se svidja, ocekivao sam da ce se neko pobuniti :smiley:

btw kad je ovako dobar prijem mozda bude i ā€œEpisode 2: E3 reakcijeā€ā€¦ Ako zelite mozete da prebacite ove postove u temu tipa S.T.A.L.K.E.R. Series ili kako god, cisto ako mislite da ce biti preglednije, da ne bi zatrpali normalne teme. Ali to vec ostaje na vama, meni je svejedno. :slight_smile:

ali super, naisla mi neka inspiracija i napisah to za par minuta, i eto drago mi je da me niko nije pogresno shvatio i da vam se svidja.

edit: evo sada vidim ove postove iznad, vec je pocela traznja za Episode 2 :smiley: bice, bice. Da vam cepim neku pretplatu, moze li to?

Sto kaze ljinksh, svaki sledeci red sve jace se smejem

MUH BOSTON MUH CELTICS

Svaka ti dala.

Ne, ne, tako je SAVRÅ ENO. Ako promeni, ima da vratim :smiley:

Ocekivao sam da ce neko to da kaze. Svaku recenicu, svaki detalj sam namjerno napisao tako kako sam napisao. Neke detalje sam zapamtio iz originalnih postova i napisao ih, tako da nije greska u pitanju. Ali pokusao sam da se drzim nekog minimuma kako se ljudi ne bi uvrijedili i slicno. Ne kazem za Stefija konkretno vec generalno :slight_smile:

Genijalno, jaukao sam od smjeha, al’ ozbiljno :smiley:

Inace neko drugi je izjavio za pse i grafiku, cini mi se Akiris, ja sam slabo i komentarisao igru :smiley:

Kod eufrata si zaboravio da ubacis vinjak :smiley:

Sent from my Nexus 5

Lepte**** upravo ga piem! Slučajnos?!? Ne bi reko! :smiley:

Ahahaha stvarno genijalno, svaka čast STALKERU. :slight_smile:

Pa da otvorim pozesbnu temu za ovo? Gdje cu je, u off topic?

Btw ne znam koji naslov da stavim :smiley:

ā€œGet rekt- series by S.T.A.L.K.E.R.ā€ xD sjutra cemo to.

u off topic naravno :wink: ajd napravi ti kako mislis a posle cemo ovo da prebacimo tamo sve

Obavezno E na pocetku :smiley: