Prepoznat je trud i zalaganje još jednog člana foruma. Dobrodošlicu u gold redove želimo Intruderu!
Oprez, imamo “uljeza” među nama… Welcome!
Hah bilo je i vreme! salim se naravno,polaskan sam i nadam se da necu izneveriti
nema sad opustanja sad tek treba da se dokazujes
welcome btw
imas chat na glavnoj strani foruma pa svrati…
…i tako je **fskpzns **postao Gold Member…čiča miča i gotova priča!
čika **fskpzns **je zlatan dečko
Hvala ljudi. Drago mi je sto sam back to gold !!!
a sad da se potrudis da ostanes zlatan
welcome back
Neko se upravo “pozlatio”… Dobrodošlica za ubicu demona…
**daemonkiller92
**
Cestitke za demona
Hvala zaista, ali nisam ovo ni ocekivao, zaista sam pocastvovan
I drug VID se pozlatio! Čestitke i dobrodošlica!
Hehe, hvala na poverenju, bas je dobro biti zlatan.
Sad vise ne mogu nikad da promenim avatar.
stigla te ista sudbina ko mene. kad sam pokusao da promenim avatara, otvorila se posebna tema sa glasanjem da li da vratim starog avatara ili ne
Ja to nebih mogao da izdrzim.
E pa eto, ja sam morao da promenim avatar, onaj mi je bio razvucen nisam uspeo da napravim lepo slicicu, moram da je secem jer nije kockasta a mrzi me.
Ali je sustina ista, to je taj lik, Tyrion, tata cele serije. E sad za one koji gledaju seriju nemojte ovo da citate
Mada mi je drug koji cita knjigu rekao da ce da ga zeznu u nekoj knjizi na neku foru i da ce on da se povuce. Jer ja sam morao da ga pitam da li ce na kraju i njega da zaebe neko, ali sam pretpostavio da pisac ipak njega i pored svih ne moze da ubije, i on mi je rekao kao povukao se. Posto sam mu rekao da ne ide u detalje ne znam ni ja sve, ali jedva cekam sledecu sezonu! Knjige iz principa necu da citam, kad sam vec poceo sa serijom, zavriscu s njom. Jer sam sa LOTR uradio tako da sam poceo knjigu da citam i najveci fazon, pokvario sam knjigu jer sam hteo prvo filmove da odgledam, i sad bas i ne volim knjigu
Fff… Tapatalk daje spoiler da se vidi!
Interesantan izbor slike.
Sent from my IRC using Twitter
Još jedan član postaje zlatan. DANIJEL je novi GM, a kome se to ne sviđe, bolje nek’ mu se ne zamera. On ima malog assassin-a!!!
Hvala ljudi na statusu…Nisam bio tu za vikend… Malo kampovanje u prirodi kotlici i tako to…
uzivanje, riblja corba, mmmm prasence na razanj
Dobro dosao i ziveli
Sent from my IRC using Twitter