E pa drugari vreme je da glasamo za najbolje igre 2022. Pravila su takva da stavljate vasih top 5 igara za 2022.godinu po sledecem sistemu bodovanja:
5 poena
4 poena
3 poena
2 poena
1 poen
takodje stavicemo i najocekivanije igre za 2023 po istom sistemu bodavanja, pa cemo na kraju da odaberemo najbolje. Rok za glasanje je 31. januar 23.59h.
Pa da pocnemo:
Moje goty igre za 2022 su one koje sam igrao jel te, a to izgleda ovako:
GOW Ragnarok
Kirby and Forgotten Land (odigrao demo ali vrebam igru na prvom sale-u)
2022 je za mene bila velika backlog godina, i zapravo bi mi lista bila drasticno drugacija (Deathloop!), ali pretpostavljam da racunamo igre koju su izasle samo prosle godine (i naravno one koje smo igrali):
Dying Light 2
Callisto Protocol
Stray
High on Life
Horizon Forbidden West
2023 ce kod mene (potencijalno) biti jedna od najvecih gaming godina ikada. Najvise cekam:
Horizon Call of the Mountain
Walking Dead: Saints and Sinners Chapter 2 Retribution (najgore ima za igru ikada )
Starfield
Redfall
Dead Island 2
a gde su jos Spajdi 2, Harry Potter, Atomic Heart, Jedi Survivor, Zelda, Suicide Squad: Kill the Justice League, Alan Wake 2, Stalker 2, The Wolf Among Us 2, Firewall Ultra, AC Mirage i jos brdo koje znamo ili ne znamo… ludnica.
Išao sam redom po listi igara koje su izašle u 2022 da vidim šta sam igrao. Nisam se nešto proslavio.
Elden Ring
Horizon Forbidden West
A za sledeću godinu sam uglavnom hypeovan za Dead Cells Castlevania ekspanziju, Horizon dlc i potencijalne Elden Ring dlc-ove… Nove likove za Guilty Gear Strive…
Možda ako počne early access za Hades 2…
Final Fantasy XVI, Street Fighter 6, Lies of P (ako bude u 2023), GrimGrimoire remake i to je to bez nekog gledanja.