kome je potrebno da se obratim oko dozvoljavanja pristupa za XBR clan na xbox one konzoli?
Hm, moĹľda @ninja zna ko je zaduĹľen za klan?
Hmmm…mislim da je dovoljno da se samo prijaviš u klub, tj. nadam se da nije potrebna nikakva verifikacija.
Ajde da ja spomenem @SlobeX -a koji je i napravio klub, pa će on dati pravu informaciju.
ja sam se prijavio tj. podneo zahtev za pristup ali neko mora da odobri
Drug čim budem u prilici prihvatiću,koji ti je nick za svaki slučaj?
AlexZabrega, hvala
Ima li XBR klub za ps4?
Nema batice “Klan”. Klub ima,evo ga ovde
Klub, klan… Hvala Plejane
Ao neko hoće da napravi, samo napred. Ne znam kako funkcionišu te community stvari na PS4/PSN ali ako neko hoće time da se pozabavi, podržavamo.
Vrlo rado bih se bacio na to, ali sam duduk
Mislim da bi bilo dobro da se naprave dve teme, jedna XO korisnike i jedna za PS4 korisnike… Da tu pisemo i organizujemo neke mp druzenja. Znam da postoji takva tema, ali ja se pogubim, jer ne znam ko koju konzolu ima… Zaboravio sam, iako sam poodavno otvorio temu o tome ko koju ima
Citao sam na razmeni da je neko predlozio da se napravi liga u NBA… To bi bilo stvarno odlicno… Nba ili Fifa i da imamo ligu foruma, kako bi se vise druzili
Radije bih odigrao mec sa nekim sa foruma, nego partiju FUTa
Bilo bi odlicno kad bi se osnovala neka liga ili bar neki turnir. Dodaj me na psn pa da nekad bacimo koju.
A koje bi ime bilo a da ne bude kriza identiteta
Xbr repubika ps4
Xbr republika sony divizija
Ili nesto trece
XBR kalakurdija
XBR beton liga
“Nemoj da misliš da si jači od betona…”
Pa nije bitno koja je igra u pitanju… Verujem da ce se naci drustvi za svaku Ja bih trenutno se pridruzio svakoj organizaciji u Fifi, NBAu i Battlefieldu 1… I tako svi napisemo za sta je ko i u toj temi se dogovaramo oko zajednicko igranja
I da napravimo turnir u Fifi ili ligu, sta fali sto sam malo bolji od drugih
Ostali bi mogli da se klade ko ce uzeti turnir ili ko ce biti drugi
Ona tema za to zajednicko druzenje i nije tako aktivna… Video sam par puta da ste igrali Titane ili nesto slicno i to je to… Moramo to mnogo bolje
Ono sto imam i znam da ima multi:
Diablo
Druveclub
MK X
I nemam pojma sta vise . Moram da vidim svoju biblioteku
Overwatch
Ja samo Fifu pikam online a mozda i nabavim NBA uskoro.
ja sam xbox one uzeo pre dve nedelje, trenutno raspolazem samo sa battlefield 1, titanfall 2 i overvatch, za xbox 360 imam preko 100 igrica ali na njemu trenutno klinci forsiraju minecraft a uvek sam raspolozen za dobar multiplayer