XBOXONE citanje FW sa ploce

Kao sto se moze videti XBOX scena ne spava ,TX radi na izbacivanju i stvaranju novog moda za XBOX. Ocekujemo vise informacija u novoj godini :slight_smile:

Merry Christmas

:tap: …

Ovako izgledam ja dok čitam ovo:

Koliko je dugo trajala dok je nisu provalili? Mesec dana? :smiley:

Ovo sam očekivo jednostavno scena je mnogo jaka ,ima dosta ozbiljnih ekipa nextgen neće ostati dugo neprovaljen pa ma koja zaštita da je upitanju samo da pirati nađu financiski interes i naplate svoj rad !

e sad, sta ovo znaci :smiley: ?

to znaci da moze da se iscita i upise NAND xbox one-a. to znaci da je 30% posla po pitanju piraterije odradjeno. u onih 70% spada, sta upisati u taj nand da piraterija bude moguca.

Odmah su skinuli, koristi eMMC memoriju kao corone 4GB iste velicine isti je i princip citanja i pisanja. Koliko je gotovo ne zna se ali bitno da su oni dumpovali i BD drive i fw sa njega nije ni potreban hack tipa JTAG ili RGH later :slight_smile: samo sa BD disc-a.

Mozda za nekih 6meseci bude neki hack za bd citanje, bolje da se nakupi par revizija konzole da moze da se bira a ne da odmah patchuju i izbace drugu hardwaresku reviziju i budemo kraznih ruku.

I šta? Opet petljancija sa rezanjem diskova kao na 360? Not cool bro. Ali daj šta daš hbg.

Sigurniji, live ima , prosto je elegantan hack :slight_smile:

Samo što ima da se načekamo dok oni ne prođu kroz xboxsov asembler kod da isključe zaštite, a ko god da se bavi programiranjem zna koliko je krvav taj posao :smiley:

Nece biti jeftina piraterija ako se budu rezale igre na blu-ray. Ja iskreno razkisljam da na next-gen iskljucivo igram originale. Samo da matorog izlevatim za 200€ i kupujem ps4. :slight_smile:

Послато са ST25i користећи Тапаток 2

Ja se ipak nadam nekoj varijanti bez diskova, makar bila i samo offline.

Ozbiljno pitanje… Koliko vremena treba da se nareze BR disk ako je iso veliki recimo 48 GB?

Ja sam zainteresovan samo za xbox one rgh jtag always offline varijantu jer rezanje 50 gb rezači i ostale za****ncije nisu više za moje nerve …

Uključiš uveče i odeš da spavaš… :smiley: Pojma nemam, i mene zanima.

Isto ovako razmisljam i ja…ono sa dvd diskovima je bilo smaranje, a mogu misliti sa bluray diskovima.

Kontam da manje od 3-4 sata ne narezuje, pa cena BR diskova, pa BR rezaca, jbt mozes u xbr shopu skoro pa kupiti rgh 360 za cenu jednog BR rezaca. Kontam ako budem uzimao jednog dana bez neke RGH/JTAG varijante nikako.

Isti je slucaj i sa mnom. Ne mogu da zamislim sebe kako ponovo rezem diskove, pa ne rade, pa idi kupi jos praznih diskova, pa sve iz pocetka, pa posle toga kupi rezac… Samo da neku RGH foru izvale na next gen-u i puna kapa.