XboxLive Fifa11 (odnosno EA igre) u nemackoj

Cao ekipa ,
pitanje simple - komplikovan odgovor …

Drugar mi se preselio u germaniju , i kupio je tamo orig xbox i orig Fifa 11 i COD … i jos par igara .

i sta se desava , sve moze da igra , sem EA igara (portovi verovatno) …

tamo koristi Spedtouch 585 thompson modem , i ja sam nasao na portforwarding kako se sve namesta , medjutim i dalje ne moze da se konektuje .

ima neko slucajno nekoga tamo pa da je isti problem imao i da ga je resio ?

hvala najdivnije

Nisam siguran, ali mislim da skoro sve EA igre imaju online pass, iliti kodove koje moras da kupis naknadno za 10 evra preko live-a ili neta (znam sigurno da to imaju EA Sports igre). Tako da ti problem nije u modemu nego u EA-u. :slight_smile:

pa samim tim sto je kupio original igru, ima i online code u kutiji. online pass moras da kupis preko live-a jedino ako si igru kupio polovnu ili skinuo sa neta

nisam dovoljno info napisao … znaci , ima online pass - to je sve ok , ali kad udje u Fifu i hoce Xboxlive , onda mu napise da nema konekciju s EA serverom , tako da jos nismo ni stigli do EA online pass-a … zvali smo EA u germany (moz mislit kako je super pricati s njima) , oni kazu da je sigurno do portova, ali da ne znaju kako to da promenimo , ali su nam poslali koje portove koristi EA … pa smo zvali Tmobile , oni jos gluplji “TO SE NE SME RADITI” … i tako dalje i dalje … pa trazim nekoga ko je to vec menjao u Nemackama - pa da momku to lepo namestim :slight_smile: