Xbox360 + VGA + CRT

Pozdrav ljudi,
jel povezivao neko svoj xbox 360 sa CRT monitorom preko VGA kabla?

Interesuju me kakva je slika, koliko je i da li je dobra - losa?

Jer inace VGA cabl kosta od 20 - 30 eura, pa sada ako neko ima iskustva sa tim da mi kaze, kako bih znao sta da radim, da ne bacam za dzabe novac?

Ukoliko imas iole normalan CRT imaces savrsenu sliku, tj najkvalitetniju koju xbox moze da prikaze.

Heh, nije tačno.
Najkvalitetnija slika bi bila na 1080p ili 720p televizoru sa HDMI priključkom.

Ipak je tačno. CRT TV ne može da prikaže HD rezolucije, te će povezivanjem sa CRT televizorom Xbox prikazati najbolju moguću sliku u tom momentu. Mada ne vidim razlog spajanja CRT TV-a sa Xbox-om putem VGA kabela! Skart/činč varijanta je takođe vrlo zadovoljavajuća. Odloži ti tu kupovinu VGA kabela sve do momenta dok ne budeš želeo kutiju spojiti sa nekim PC monitorom!

Nešo, nije CRT TV već CRT monitor :smiley:

Prokletstvo!

sto znaci da je ono sto mi je duschan napisao - tacno, odnosno da necu da se zaje*** ako prikacim xbox na CRT monitor, tj ako kupim VGA kabl?

Da ali uzmi ms vga cable …

@ninja
ja imam CRT tv koji ima HDMI i sve HD rezolucije. i to sto tvrdis gore apsolutno nije tacno. i tvrdim da imam najbolju sliku od svih. bolju nego sto bilo koji plasma ili lcd moze da prikaze!!! to sto vecina crt tv-a nema hdmi je drugo pitanje, ali prikljucivanjem na njega preko scart-a ili komponentnog apsolutno kvalitetnu sliku mozete dobiti! av i s-video su skroz druga prica i to nije tema razgovora. to je nesto staro i sasvim lose i ne postoji verovatnoca da se poveca kvalitet. sto se tice crt monitora ako imate kvalitetan kabl ili kvalitetan adapter za VGA dobicete takodje kvalitetnu sliku i rezolucija zavisi samo koliko podrzava vas monitor. problem je sto su ti kablovi skupi ali se isplate. takodje ako kupite jeftini kineski kabl moze da se dogode intereferencije i smetnje i izrazavaju se kao duhovi u slici…

Prokletstvo again! Svaki dan čovek nešto novo nauči… Bio sam spreman da se opkladim…eee živote…a Google samo klik daleko…
Daj neku sliku tog tvog TV-a, ili link ka modelu. Živo me zanima kako to sve izgleda!

I ja bih voleo da vidim taj CRT TV.
Ako CRT ima HDMI priključak, kupujem vam svima po xbox slim :smiley: (šala naravno).

Samsung WS32Z409TQX - 32" Widescreen HD Ready -Slimfit: Amazon.co.uk: Electronics
Recimo ovaj???
Inace na zapadu su popularni medju entuzijastima i onima koji imaju gomilu novca (ipak tesko da ce neki lcd-plasma dostici kvalitet slike crt-a). Ovo je samo jedan od modela, dakle nije neki vanserijski unikat, ima jos ovakvih, pa i vecih CRT HD TV-ova samo mi je ovaj prvi podleteo pod ruku.

A sad davaj vamo Xb :smiley:

EDIT: Mislim da svaki 19" (vidjao sam gomilu od 17") CRT monitor podrzava rezoluciju od 1600x1200 sto je vise nego dovoljno za Xb.

Neću ti ga davam zato što sam napisao da se šalim.
A ovakav CRT TV nisam znao da postoji :fubar:

Nije valjda da si stvarno pomislio da ti trazim Xb :smiley:

E sad si mene razočarao :smiley:

Nisam naravno :smiley:

Kada budem uzeo Kabli javljam vam svoje utiske :smiley:

philips 29pt9521/12 je ovaj kod mene konkretno.

@1van
kupi original kabl obavezno, nemoj da se mucis bezveze sa kopijama…

ako nekog zanima takodje kako se pravi VGA adapter za x360 imate na netu semu. po meni je resenje extra i hiljadu puta bolje nego bilo koji low cost kabl koji ima u slobodnoj prodaji. stvar je da vga port postavite odmah do konektora koji ide u samu konzolu i time na kablicu odnosno zicama od 3cm nista ne gubite a posle monitorski kabl koji je stigao uz sam monitor ne moze da bude los… i opet imate sliku onakvu kakva bi bas trebalo da bude.