Xbox360 Slim - nekoliko pitanja oko modifikacije

Pozdrav ljudi.
Nisam bio ovdje dugo vremena, u muđuvremenu sam prodao x360, međutim uzeo bi ga ponovno. Zaželio sam se PES-a i GTA5-ice

S obzirom daje prošlo dugo vremena od kako nisam u tom štosu, njuškajući oglasnike vidiosam da je stigla nekakva LTU modifikacija za slim modele Xbox-a (dakle, to jeubiti identična stvar kao LT 3.0. za phat verzije konzola, ne?)

E sad, sobzirom da se po hrvatskim forumima ne smije pisati o tim modifikacijama ne mogu dobiti točne I konkretne informacije koje me zanimaju ali vjerujem da ćete vi ovdje znati odgovor.
Dakle,konzolu bi uzeo prije svega zbog Online-a, singleplayer me ne privlaći toliko pa sada pitanja, čisto da vidim jesam li sve pohvatao kako treba.

  1. Za Slim modele konzola (oba dvije verzije) postoji RGH I LTU (LT 3.0.)modifikacija.

[COLOR=#222222][FONT=Arial]2) RGH I dalje služi za pokretanje igara sa hard diska međutim na oglasnikusam pronašao oglas u kojem piše da je po novome moguće igrati online I sa RGHmodifikacijom. Da li je to točno ?[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#222222][FONT=Arial]3) LTU modifikacija omogućuje igranje kopija igara. Da li se zadnjih godinu dana promjenilo nešto u vezi “kontrola” MS ? Da li se I dalje bez većeg straha može pristupati Online-u i kakva je uopće situacija oko baniranja konzola u zadnje vrijeme? Da li je veća vjerojatnost bana na slim modelima I sa LTU modifikacijom od LT 3.0. na phat modelima ?
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT=Arial]4) Postoji li nešto na što bi trebao obratiti pozornost prilikom kupnje rabljenog Xboxa Slim ?[/FONT][/COLOR]

Eto,to je to za sada, unaprijed hvala na odgovorima.

[COLOR=#222222][FONT=Arial]

[/FONT][/COLOR]

  1. Mozes instalirati na slim i lt3.0 i ltu, ne znam zasto bi se zamarao sa ltu, jer u principu nista ne dobijas sa njim, jedino ga je mnogo teze instalirati, osim ukoliko u konzoli nije menjan citac, pa nemas kljuc
  2. Da moguce je preko sistem linka nekako igrati igre, ali nema ni blizu igraca kao live i ljudi ovde mislim da nisu zadovoljni, ali nisam probao pa ostavljam nekom drugom da ti odgovori, mada ako te interesuje online igranje misli da je svakako live za tebe.
  3. Banovanja gotovo vise i nema, majkrosoft uzima pare na pretplate i to je to, vise nisam ni proveravao kako su narezani diskovi dok sam igrao.
  4. Ukoliko uzimas slim problema nema, a ukoliko uzimas stariju konzolu gledaj samo da je sa jasper plocom, mada iskreno ne znam da li se xenon i starije mogu vise i naci.

A imaj u vidu da uzimas hardver 11 godina star, i da igre gotovo i nece vise izlaziti. Ako sada uzimas konzolu mislim da ti je vreme za xone ili ps4.

Nisam znao da je na slim konzoli moguća i LT i LTU modifikacija; mislio sam da je LTU neka vrsta LT-a samo za slim.
Ako je to isti vrag, onda mi je sasvim svejedno, samo mi je bitno da mogu igrati online, ubiti zbog toga bi i uzeo konzolu jer na PC-u također ništa od online igranja sa balkanskom verzijom igre :stuck_out_tongue:

Da li znaš prije koliko mjeseci je stigla LT/LTU modifikacija za slim konzole?

Ja kad sam prije 2 godine uzimao Xbox, znam da sam bio prisiljen tražiti Phat Jasper-a jer tada na slimu nije bilo moguće napraviti LT/LTU, samo RGH…
Pitam zbog toga što je poprilično teško naći rabljeneslim konzole sa LTU/LT-om, na cijelom oglasniku sam vidio 2-3 konzole koje imajuLTU/LT.

Nije mi jasno da je ljudima toliko važnije igre pokretati sa harda i da se odreknu Online-a… 99% konzola ima RGH.
Ali ako je LT tek nedavno stigao na slim, onda možda treba koji mjesec proć pa će biti bolja ponuda.

Uzeo bi ja Xbox One kada bi imao HD televiziju.
Kako stoje stvari oko modifikacija Xbox One-a? Jel ima naznaka u dogledno vrijeme da dođe neka vrsta RGH ili još bolje LT-a ?

ltu fw ide na zamensku stampanu plocu za dvd drajvove koje nije moguce otkljucati i flesovati, kao sto su hitachi 500 i liteon 16d5s.