Kupljen u Njemackoj novi, isproban i tamo radio super. Dosao u HR i ne spaja se na net nikako osim na Mobitel. Pomoc
Koji xbox?
Slim phat?
Koji tacno problem? Sta tacno prikazuje u dashboardu prilikom konektovanja?
Pojasni malo pa da moze da ti se pomogne…
Ne mere to bez kabla.
Ovaj zadnji Xbox360E, pokusao i sa kablom i sa WiFi. Znaci prvo se spaja na mrezu, to uspije, pa onda na internet, e tu prekine ili kad restartiram router onda se cak spoji na internet ali nece na Live. U svakom slucaju ne radi nista sto je vezano za net. Imam igru koju mogu skinuti sa neta i ne mogu. Medjutim kad se spojim na mobitel, sve napravi osim Live i mogu otici i na trgovinu i sve raditi ali kad hocu kupiti nesto trazi mi da se logiram na Avatar i tu se vrtimo u krug. E sad ja sam napravio avatar i sve ofline, mozda sam tu pogrijesio. Znaci na mobilnom radi donekle sve ali na kucnu mrezu nikako. Nadam se da sam pojasnio
u ruteru ti je problem. probaj da dodelis IP adresu konzoli, ne da se spaja automatski.
To sam procitao vec na stranim forumima, dali da koristim IP od rutera po papirima ili ima neki protokol kako bi islo.
Na kompu pogledaj koji ti je default gateway, na slici u zagradi, gledaj zadnja dva. Meni je 0.1. tako da u opsegu od 0.2 - 0.255 mogu da dodam bilo koju (kao sto vidis meni je 0.10)
Ako ti je recimo 192.168.10.1 ti mu dodaj recimo 192.168.10.10. itd.
kao DNS mu dodaj ako hoces guglove dnsove 8.8.8.8. i 4.4.4.4
Hvala na savjetu ali i dalje nista, ako promjenim IP onda odmah javi gresku, ako mjenjam druge dvije onda nece na internet se spojit.
Probaj da ides na Configure Network pa na Additional Settings, i klikni na Restore Factory Defaults. Moguce da je u nJemackoj nesto ostalo zapisano pa postoji konflikt.
Javi dal si uspeo
Ma jesam sve, odustao sam, pokusat cu se spojit kod nekog drugog jos…cak smo ulazili u ruter i pokusali postaviti bas xbox kao poseban uredjaj ali nista
Odradi fabricki restart konzole, mozda to pomogne…