Ima toliko dobrih igra na starom dobrom originalnom Xboxu pitam se da li iko igra neke od njih.
Evo sta ja igram/igracu.
Igram Halo 2
Igram Unreal Championship 2
Skidam Dino Crisis 3 (veliki sam fan ove serije)
Skidam Oddworld Strangers wrath (jako kul igra u clasiku od serijala)
Unreal Championship 2 je adrenalin,secam se igrao sam na pc-u,samo trenutno na xboxu Unreal Championship 2 se malo igra online ako se ne varam?
Jade Empire
Beyond Good and Evil
Legacy of Kain: Defiance
Forza
I Ninja
Red Star
Ninja Gaiden
UC2 je samo za Xbox…I ima mnogo vise stvarni a ne samo online.
I adrenalin nije jedina stvar koji istice ovaj naslov od ostalih unreal igra, ima jedna vazna i velika stvar kod UC2 koja se ne pojavljuje u nijednom Unreal naslovu.
eh,Soul Reaver Ftw kad je vec neko spomenuo Legacy Of Kain…
Da lose sam se izrazio kada sam rekao na pc mislio sam pc verziju igre,ali u svakom slucaju meni ova igra zasluzuje sve pohvale
Da definitivno najbolja unreal igra (koliko sam puto to vec rekao :D)
Jer cim se pogleda kutija od igre odmah se vidi da se radi o Unreal Tournament igri…Ali da je samo nekako zbog jedne velike razlike potpuno novi i drugaciji nacin igre…
E, znaci OBAVEZNO skini Beyond G&E. To mi je omiljena igra ikad. Znaci kakva je to bila prica i gameplay jos davno to je ne verovatno.
Evo i trailer za drugi deo igre samo da vidis kako je mocno. Valjda pocetkom 2010 treba da izadje za xbox. HELL YEAH:
http://www.youtube.com/watch?v=dCcX3g74nv0
Jade je najbolja :D:D:D
Meni lično jedna od najboljih igara! Dok je, recimo, Ninja Gaiden Black verovatno najbolje odrađena igra za Xbox1, verujem da po izradi premašuje i neke 360 naslove!
Ima i ona sa aviončićima što je mogla u četvoro da se igra…ne vredi ne mogu da se setim naslova, uh ta je bila dobra!:rolleyes:
Pa tu je još dobri stari BLACK… Eeee…to su bili dani…:rolleyes::rolleyes:
Jel mogu Xbox 1 igre da se igraju na Xbox-u 360?
Mislim da mogu, al zavisi koje, nisam siguran.
Mogu, ali treba valjda da skines besplatan emulator i da rezes xbox1 igre na standardnim DL diskovima a ne na DVD-ju koje je citao xbox1.
Imas povecu listu kompatibilnih igara za xbox1 na xbox sajtu.
A bogumi i na Wikipediji:
odakle imaju da se skinu igre za xbox1
Ja sam igrao Halo 2, dok za prvi deo nisam mogao da nadjem pal verziju nikako. Ima za PC ali jednostavno nije to to. Planirao sam da je kupim na livu ali sam popio ban. Ako neko ima prvi deo, neka bude ljubazan i javi sei na pp
ima dosta hitova na prvom xbox-u, igram ga redovno iako sam uzeo 360 pre neki dan
Najvise igram Project Gotham Racing 2, odlicna trka
Obozavam da igram WWE RAW 2 za xbox, odlicno je odradjen, pa onda Shenmue 2, sa drustvom igram u multiplayer-u Halo 1 i 2, ma ogroman izbor igara
Kad pomenu shenmue 2 ako nekad neko nadje neke linkove za tu igru neka bude ljubazan i podeli sa mnom.To moram da vidim na xbox-u 360.
Mene jako zanima igra Otogi,vrlo mi je interesantan dizajn i gameplay.
Cuo sam da se igra ne moze igrati na Xbox 360,ali sam otkrio za neki program koji cini Xbox1 igre kompetabilnim sa Xbox 360…E sad mene zanima da li je neko mozda cuo za taj program i da li stvarno radi?
Igra je retka, ali sam uspeo da nadjem linkove i to Direct linkove, ali za XBOX1 verziju…
Ne znam kako ide sa pustanjem XBOX igara na XBOX360, da li treba da se konvertuje nesto ili se samo nareze na Dual Layer ?