Xbox SmartGlass

Da li je neko ovo koristio?
Xbox SmartGlass | Companion Application - Xbox.com

Iz meni nepoznatog razloga nije kompatibilno sa S3
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.smartglass&feature=related_apps

Koristio ja na iPhone 4s i na iPad 3. Nisam se previse igrao, ali sam video na youtube zvanicnu prezentaciju da windows tableti (ili laptop ne mogu da se setim) mogu da budu jako korisni jer se preko glass-a pokazuju informacije u toku igranja za koje bi morali da pauziramo igru i idemo kroz meni. Vecom rasprostranjenoscu tableta bice i ovaj servis mnogo korisniji jer je pitanje koliko je timovima zanimljivo da razvijaju nesto sto mali broj ljudi koristi.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Pre neki dan smo probali kod burazera i nije htelo na Sony Xperia Android telefonu.
Razlog: ne podrzava region u kojem se nalazimo.

Nađi .apk na netu i rešićeš problem, ja sam tako uradio.

Mislim da su prave glass aplikacije dostupne samo za windows telefone i tablete. Ako gresim neka me neko ispravi… Ovo za druge operativne sisteme su verovatno osiromasene verzije.

Do pre neki dan sam koristio smartglass , skinuo direktno apk na telefon … medjutim , update aplikacije je bio pre dva dana i sad je verzija 2.2.0 i nema sanse da nadjem negde apk … ako neko ima , nek me oplodi s informacijom.

Inace sam smartglass je odlicna stvar , koristis touch telefona (note 3) kao mis , kad kucas poruku kucas preko telefona , kad igras bf4 dobijes mapu na telefonu itd itd itd .

Skini sa amazon appstore-a.

posto mi i dalje ne dozvoljava, mozda treba da pravim neki strani account za amazon ?

Da, staviš neku fake američku adresu i skineš, bar sam ja tako.

resio sam s nekim online site-om koji radi download apk direktno sa google store, a pritom su mi se i javili iz ms i dali jos 4 linka odakle moze da se skida … hvala u svakom slucaju :slight_smile:

U praksi jel ova aplikacija korisna??.Posto vidim da postoji na marketu za Android 4+, a ja moj mob drzim na 2.3 posto bolje radi nego na 4+…Pa ako nije nicemu aplikacija da dzaba ne usporavam mob!!!

Pazi vrlo prosto pogledas ko je na live, na brzaka pustis poruku na live a mozes i da igras i brze kucas poruku sa telefona tako da je korisna. :slight_smile:

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!