Xbox Serija S savetovanje o kupovini

Pozdrav svima,

Planiram da kupim svoju prvu xbox series s konzolu, ujedno i prvu konzolu koju cu imati. Zanimaju me 2 stvari, prva je sama kupovina konzole.

Svi pricaju o tih 300e, ali u Srbiji nema ni jedne cene koja je ispod 45000 dinara, naravno pricam o prodavnicama kao sto su games, computerland, gigatron itd. Znam da na kupujem prodajem postoje dosta jeftinije varijante za nove konzole, ali nekako nikako ne mogu da budem siguran da me neko nece zeznuti, da nije nova konzola da je nesto bilo sa njom itd… Gde je najbolje kupiti konzolu, i ako neko ima neke prodavnice sa kupujem-prodajem sajta bilo bi mi od velike pomoci ako mislite da je to bolja a jeftinija opcija. Jako sam skeptican sa tim kupujem prodajem prodavnicama i jako bi mi znacila neka preporuka ili iskustva.

Drugo pitanje je kako kupiti gamepass u Srbiji posto sam video da je pre bio problem da gamepass nije mogao da se kupi za srbiju, pa me zanima da li se to resilo i ako nije na koji nacim onda mogu da kupim gamepass kada uzmem konzolu.

Unapred hvala svima na odgovorima!

Dobrodosao.
Gamepass nikome od nas nije vezan za Srbiju jer ni ne mozes da imas Srbiju kao lokaciju. Tako da, kao sto rece @jahalang0112 , procitaj teme vezane za Argentinu i Tursku, postoji detaljno objasnjenje kako, zatim i iskustva sta je uspevalo da radi a sta ne, a ima i malo off-topica. Za svakog po nesto.

2 Likes

Ja sam prodao bas neki dan Xbox Series S za 270€ nov neotpakovan.
Kontam da si skeptican i to je sve normalno. Resenje za to je da kupis u prodavnici i isto se nadas reklamaciji kao sto bi to odradio neko od nas sto nabavi od preko :slight_smile:

6 Likes

je l mozes da mi se javis nekako, malopre napravih ovde profil na ovoj stranici pa sam noob nista ne znam de je sta haha, ali mi se jako svidja stranica sigurno cu blejati ovde mnogo vise kada uzmem konzolu xD

1 Like

dada nasao sam post taj jedan je od najpopularnijih, pogledacu sve to kada uzmem svoju konzolu hvala puno!

Samo znaj kad budeš čitao tu temu za Argentinu da je gift kao opcija ukinut ali sad se može kupovati direkt karticom tako da nije problem.

znaci to je sada reseno sve, samo da stavim region srbija i mogu svojom karticom da kupim gamepass bez ikakvih problema?

Ja sam i video nesto da se spominjala u skorije vreme srbija kao region za xbox al ne znam je l su ista uradili povodom toga.

Ma kakva Srbija samo Argentina a naša kartica :upside_down_face:

3 Likes

Nemaš ove naše državice na Microsoft Store. Argentina ili Turska a prolazi sa našom karticom.

1 Like

Pu pu, daleko bilo :grin:

5 Likes

Klevete na sve strane, prizivaju nesreću :joy: Nemoj neko Oreo da je kupio! :joy:

1 Like

Dobar dan, u planu imam da uzmem series S u novembru (nemam 4k tv, i ovo mi je prva kozola koju planiram da kupim tako da nemam ni diskove i zbog toga ne uzimam X) da li mislite da će biti neki popusti za crni petak ili nešto slično i kod nas ? najjeftiniji series S što sam našao u prodavnici je 33k a seriesX58k ali sa najavljenim redizajnom i to što nema više nestašice da li mislite da će cene još malo da skliznu dole ?
PS. Stalkovao sam ovaj forum jedno 6 meseci pa odlučih da izadjem na svetlo :smiley:

7 Likes

Obrati se @ninja nek te opremi.

2 Likes

To je oko 280e iskreno ne znam koliko moze jeftinije da se nadje nova serija s,ne verujem da moze mnogo nize od te cene…

Hvala svima na odgovoru, znači niko ne očekuje neki pad cena za novembar, bio sam malo pozitivan u vezi toga što zbog toga da je prošlo tri godine od izlaska konzola i zbog novijeg crnog SeriesS-a, primetio sam i da ovde na forumu nekoliko članova prodaju konzole pa ako budu imali na stanju u novembru ( vrv sredina novembra), zainteresovan sam i slobodno mogu da mi pišu :slight_smile: .

Svako malo izleti series S za 160-170e, tako da ne moze jeftinije od toga. Polovan ofc. Doslovno za koliko ljudi prodaju ps3

2 Likes