Xbox Series X prvi utisci

Pa da nije tog BC-a, ljudi bi imali dve igre da igraju na novoj konzoli otprilike. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Od 2018 sam na konzoli. Pre toga samo LoL i WoT na racunaru. Tako da je sada sve jasno. :joy:
Konzola je za mene prosvetljenje, nikad vise nazad na pc

1 Like

Give this man a cookie :smiley: Tako se resava problem :smiley:

1 Like

Nije problem PC vec tvoj odabir igara. :joy:

1 Like

Ima i toga, mada iz drugih razloga nikad vise nazad na pc. :joy:

Ili da svako ispostavi platni listić, pa ko je najugroĆŸeniji prvo njemu :rofl: ideja je korektna :rofl:

Hoćemo igrati W3 i na next genu ?
Znaơ da će dobiti patch :grin::grin:

NiĆĄta, laĆŸiraću penzioni ček oca :rofl:

1 Like

Jedno off pitanje. Da li ce na mom 144hz monitoru igre sa Series X raditi u 120fps? Preko HDMI?

Igre koje imaju 120fps mode hoće.

1 Like

Ako ti monitor podrzava. Svakako ne u 4k u najboljem slucaju 1440p 120hz.

1 Like

Monitor je 1080p 144hz pa reko nadam se da ce series X iskoristiti to da igre koje mogu rade u 120fps preko HDMI

1 Like

Verujem da hoce. Mozes sada to da testiras ako imas Xbox One trenutno. Ja sam moj One X nakacio na moj 1080p 144hz Monitor, i mogao sam u settings da odaberem 120hz refresh rate.

1 Like

Ja ne znam ĆŸivimo li mi u istom svijetu, ali ja ću o next gen konzolama početi da sudim tek kada vidim next gen igre. Dakle next gen u pravom smislu, ne ove tranzicione igre koje ce istovremeno izlaziti i za next gen i za last gen.

Ćœelim da vidim ekskluzive, a to kako će BC izgledati me uopĆĄte ne interesuje, sve dok funkcioniĆĄe.

MoĆŸda sam ja idiot, ali ja pola stvari o kojima piĆĄete ne razumijem, niti me interesuju jer iskreno ti detalji oko rezolucije, učitavanja i ne znam ni ja čega me ne tangiraju ni najmanje. Samo znam da ću da kupim xbox series s kada izađe Stalker, ili PS5 kada izađe God of War, moĆŸda čak i jednu i drugu konzolu, priključiću je na TV i ćao. O kupovini novog TV-a ne ĆŸelim ni da razmiĆĄljam, ne mogu viĆĄe da se ganjam sa svim sitnicama i tehnoloĆĄkim promjenama koje su vidljive jedino ako sjedneĆĄ na metar ispred TV-a.

Mislim izvinjavam se ơto upadoh ovako u razgovor ali osjećam da smo iz godine u godinu sve komplikovaniji i zahtjevniji.

3 Likes

OtiĆĄli ste u offtopic.

Od toga da mi kupite X vi baljezgate neĆĄto :joy:

@jahalang0112 pa daj ps5, on se lako prodaje :grin:

Salu na stranu, ova ideja za kupovinu konzola onima koji nemaju nije losa, vec smo to organizovali vise puta.

Edit: ja sam jedan od tih, a znate koji sam fanboy :joy:

5 Likes

Polako. I meni treba :grinning:. Dao sam dobru ideju :grinning: javite se zainteresovani za sistem “nova tura, nova avantura” :grinning:

3 Likes

Naravno, evo ga na hardu čeka update

Ja mislim da najvise treba nama studentima sa minimalnim primanjima. Jel tako @von_Brcoos :joy:

1 Like

Samo pazite ko dobije konzolu moĆŸe brzo i ban da popije :grin:

Sto kaze ona izreka, “studenti su g
a” :rofl: vi ste poslednji. Treba da zavrsite skole a ne da vam konzole budu prepreka :rofl:

1 Like