Pa da nije tog BC-a, ljudi bi imali dve igre da igraju na novoj konzoli otprilike.
Od 2018 sam na konzoli. Pre toga samo LoL i WoT na racunaru. Tako da je sada sve jasno.
Konzola je za mene prosvetljenje, nikad vise nazad na pcâŠ
Give this man a cookie Tako se resava problem
Nije problem PC vec tvoj odabir igara.
Ima i toga, mada iz drugih razloga nikad vise nazad na pc.
Ili da svako ispostavi platni listiÄ, pa ko je najugroĆŸeniji prvo njemu ideja je korektna
HoÄemo igrati W3 i na next genu ?
ZnaĆĄ da Äe dobiti patch
NiĆĄta, laĆŸiraÄu penzioni Äek oca
Jedno off pitanje. Da li ce na mom 144hz monitoru igre sa Series X raditi u 120fps? Preko HDMI?
Igre koje imaju 120fps mode hoÄe.
Ako ti monitor podrzava. Svakako ne u 4k u najboljem slucaju 1440p 120hz.
Monitor je 1080p 144hz pa reko nadam se da ce series X iskoristiti to da igre koje mogu rade u 120fps preko HDMI
Verujem da hoce. Mozes sada to da testiras ako imas Xbox One trenutno. Ja sam moj One X nakacio na moj 1080p 144hz Monitor, i mogao sam u settings da odaberem 120hz refresh rate.
Ja ne znam ĆŸivimo li mi u istom svijetu, ali ja Äu o next gen konzolama poÄeti da sudim tek kada vidim next gen igre. Dakle next gen u pravom smislu, ne ove tranzicione igre koje ce istovremeno izlaziti i za next gen i za last gen.
Ćœelim da vidim ekskluzive, a to kako Äe BC izgledati me uopĆĄte ne interesuje, sve dok funkcioniĆĄe.
MoĆŸda sam ja idiot, ali ja pola stvari o kojima piĆĄete ne razumijem, niti me interesuju jer iskreno ti detalji oko rezolucije, uÄitavanja i ne znam ni ja Äega me ne tangiraju ni najmanje. Samo znam da Äu da kupim xbox series s kada izaÄe Stalker, ili PS5 kada izaÄe God of War, moĆŸda Äak i jednu i drugu konzolu, prikljuÄiÄu je na TV i Äao. O kupovini novog TV-a ne ĆŸelim ni da razmiĆĄljam, ne mogu viĆĄe da se ganjam sa svim sitnicama i tehnoloĆĄkim promjenama koje su vidljive jedino ako sjedneĆĄ na metar ispred TV-a.
Mislim izvinjavam se ĆĄto upadoh ovako u razgovor ali osjeÄam da smo iz godine u godinu sve komplikovaniji i zahtjevniji.
OtiĆĄli ste u offtopic.
Od toga da mi kupite X vi baljezgate neĆĄto
@jahalang0112 pa daj ps5, on se lako prodaje
Salu na stranu, ova ideja za kupovinu konzola onima koji nemaju nije losa, vec smo to organizovali vise puta.
Edit: ja sam jedan od tih, a znate koji sam fanboy
Polako. I meni treba . Dao sam dobru ideju
javite se zainteresovani za sistem ânova tura, nova avanturaâ
Naravno, evo ga na hardu Äeka update
Ja mislim da najvise treba nama studentima sa minimalnim primanjima. Jel tako @von_Brcoos
Samo pazite ko dobije konzolu moĆŸe brzo i ban da popije
Sto kaze ona izreka, âstudenti su gâŠaâ vi ste poslednji. Treba da zavrsite skole a ne da vam konzole budu prepreka