Pa dobro je to, mislim ja ne bih ni igrao u rukama duže od toga. Samo još nisam siguran koliko glomazno bi mi bilo sa velikim Switchom u kolima ili krevetu na primer
Ne bo uopšte. Običan switch je idealnih dimenzija, Lite je zanijansu manji koristio sam oba. I generano je bolji obican jer oba imaju falinku sa analozoma da dobiju drift.
Na obicnom mozes uvek da zamenis, a na lite mozes da ga bacis u kantu ili da igras sa drifton.
Ima ovde moderatora na forumu ? Ovo malo aktivnih tema sto ima sve sa tonom offtopic-a
Da mi se cita o Switch-u i Zeldi isao bi u teme o njima a ne o temi o S/SX konzolama
Upravo tako. Taman vidim obavestenje u Xbox series temi kad ono prica se o trajanju baterije na switchu.
Mada bilo je i gorih off-ova tako da ovo je i ok jos.
Ja rekoh da se prevaci sve u temu nintendo switch i da se tema preimenuje u nintendo.
Ili da jos neko dobije admina da cisti i rasporedjuje.
Sony, na to sam mislio.
Imam PS5, God of War pod obavezno
Ne shvatam zašto i kako je ova tema postala Switch orijentisana… Imajte ljudi bar malo razumevanja…držite se teme, ne skrećite na svakom ćošku
Važan deo članka:
“We intentionally offer consumers choice in their battery solutions for our standard Xbox Wireless Controllers,” Microsoft responded. “This includes the use of AA batteries from any brand, the Xbox Rechargeable Battery, charging solutions from our partners, or a USB-C cable, which can power the controller when plugged in to the console or PC.”
Jedno noob pitanje za xbox. Igrao sam Mafiju Definitive edition na prosloj konzoli i dosao negde do pola pa ako bi sad hteo da nastavim jel ima xbox nesto slicno kao na ps cloud save fajlove ili sve mora opet?
Ima Cloud Save. Trebalo bi da prenese.
Sve se prenese, ne brini.
Au, topina. Hvala
Kad se već pominje Cloud Save, da istaknemo i to kao plus u odnosu na PS, jer kod Xboxa neograničen Cloud Save je free, dok kod PS treba imati PS+ za Cloud Save
Kad već u onoj temi za PS, padaju neke prozivke na račun Xboxa
Lik realno preteruje kao da ga placaju
Barem da ga plaćaju nego to radi za free.