Zbog toga izlazi i na PS5, tamo ljudi koji nikada nisu videli multiplayer lobbije pa će im biti zanimljivo
Isto će im biti zanimljivo kretanje prve 2 nedelje.
Onda ce im doci mec protiv tebe, mene, milana i davida i sta ce oni da rade?
Reci ce koje sranje, ovo ne radi kako treba.
A mi nismo najvece azdajd.
Kad krene back-a, wall bouncing… nece se niko zadrzati
Zbog ovoga sam prestao igrati Gearse
Znam, ali mogu da isključe crossplay
tj valjda će biti opcija lol…
Bilo bi surovo da novi PS igrači igraju sa tih par od po 500-1000lvl…
What? ![]()
Kad vidis sta mlade azdaje rade, shvatis da si dinosaurus koji bi samo da igra igru ‘normalno’. E ne moze. No country for old men.
Treba sad naci deset prijatelja pa da pokrenete privatne partije, to je veca naucna fantastika od price u Gearsima.
![]()
Brojno se možda i nađemo, ali da se vremenski uklopimo, mrka kapa
Ma to je dosadno jer svakako znamo da ja na kraju pobedjujem ![]()
Eto klasican primer.
Takva ljudina a prestao zbog skota kao sto sam ja ![]()
Ja volim da ga “boncnem”.
S obzirom na gamepass i koliko ima ljudi, uz malo volje mozemo da imamo lobby kao Halo 5 ili ako se sećaš Nešo legendarnog PvZ ![]()
Uzimam sa drugarom Xbox Series X na veliko,ako neko zeli nov po 420€ neka pise, to je nabavna cena
Топ цена! Браво!
This is a small but meaningful step in a broader set of improvements we’re making to Achievements. We’re continuing to explore new ways to recognize completion and milestone moments over time, and this update is one of our first steps towards celebrating those moments.
Dobra stvar što će radilti malo na ovome, vidio sam da dosta ljudi hoće promjene neke tu.
Ja lično samo hoću ekvivalent platinum trofeju.
Od pre par dana pojavljuje mi se na Xbox Series X Keep the console cool i prekine mi igru. Večeras otvorim konzolu i očistim od prašine, radi kao nova
Slobi se prasina uredno skida sama svakog meseca