Ja imam ovaj ono hobi
A dje je kumplung? tanka prica
Automatic bajo
‘oću da šaltam ![]()
Ima i za to resenja ![]()
Zadrži ga za sebe! ![]()
Grdan djavo. Nije kao da dolazi u GamePass ![]()
Meni je ovo značajno, obožavam vidjeti kad bilo koja igra uđe u ovaj program. Ima igra odma’ jedno 26.7% više šanse da ju kupim. ![]()
Danas isto Resident Evil Village postaje Play Anywhere zato što dolazi na GP, 'ladno dobijam free PC verziju.
Dzizas Krajst. Malo kao sedim u fotelji i igram Xbox i onda kao e brt aj malo sad da sednem u stolici i da igram istu igru u PC-u kad sam vec skupo platio svoju DDR5 ram memoriju. Ti ga zivis b’ate ![]()
Dobro je imati opcije. Ja lično uglavnom pičim na Series X, ali masu igara sam isto tako isti sejv nastavljao da igram na ROG Ally, kad je neka utakmica ili nešto. Iste achievements otključavam i sve. A i ako nekad odlučim da otjeram ove konzole u p.m. i vratim se na PC, biće fino što ću dio ovog library prenijeti tamo.
Ali ako je sledeći Xbox stvarno PC, ne moram se ja vraćati, vratiće me oni sami. ![]()
Pa kakva je to utakmica kad ti je pogled ponovo usmeren na igru, samo sada na manjem ekranu? ![]()
Jedino Milan gledam svaku utakmicu redovno i to baš gledam. Ovo sve ostalo mi nebitno, uključim se kad komentatori počnu da galame.
Ali nisam mislio samo utakmice, to je bio samo primjer. Može biti bilo šta što nezahtjeva moju pažnju 100%
Je l u krilo staviš kućište kada se zavališ u krevet u drugoj sobi? ![]()
brt, kakvo crno kuciste te spopalo. Daleko bilo to vise. ![]()
Pa gde si naboo DDR5? U Plejstejšn?
pricam za brata Dzolikseju sto se raduje Play Anywhere opciju za DJEMS BONZA. Heeeeloooou
E ovo sam se baš juče pitao.
Kad bi bar rekli da će* svaka sledeća Xbox igra biti Day One i na Playstation-u, a da su prednosti Xbox-a samo to što će igra biti na GamePass-u, iskreno bih dobro razmislio da li mi je ‘sledeća Xbox konzola’ uopšte potrebna ![]()
Postalo je jako da me iritira konstantno proveravanje šta je na kom servisu ![]()
edit: setih se koliko njihova reč znači
Pa hoće biti sve igre i na pleyci samo ne sve odmah nekad kasnije kad zafali para
Pa ja sam uvijek i mislio da je to objašnjenje što je Duncan rekao, logistika. Jer kad pogledaš koje igre su bile samo na Xbox prošle godine, to su 2 igre manjih timova, Keeper i South of Midnight. I 3. je Avowed što je isto manji tim u okviru Obsidiana.
To je isto objašnjenje koje su dali Jez Cordenu njegovi izvori u MS-u kad ih je pitao za to.