Xbox Series S|X tema

Imao sam slične neke probleme kad sam htio da uplatim Ubisoft+. Tražilo mi da uvežem nalog a ja sam imao uvezan neki nalog koji sam napravio kad sam igrao South Park Stick of Truth. Međutim nije htjelo nikako da prihvati da sam na kraju uspio tako što sam povezao svoj drugi Ubisoft account koji sam koristio na PC i nekako je tada prošlo tako.

1 Like

Evo i ja sam sada uspio konacno, deaktivirao sam ovaj acc koji sam slucajno uvezao i proslo je uvezivanje.

Medjutim!

Trenutno mi stalno izbacuje gresku za pogresan region, iako mi Game Pass uredno prolazi na ovoj kartici. Cak sam uvezao novu karticu, ni na njoj ne prolazi, izlazi da sam na pogresnom regionu. Koliko se sjecam, pretplate su prolazile bez obzira sto prilikom kupovine igara izlazi greska za pogresan region, ali evo na Ubi plus nece da prodje.

Automatska pretplata da, ali mislim da kupovina pretplate karticom preko konzole ne.

Zar nije Ubisoft Plus u sklopu Game Pass-a… :thinking:

Nije, nego Ubisoft Classics koji je sranje i nema Day 1 igre. BTW, on je isto dio i PS Plus pretplate.

1 Like

Pa da ali s obzirom da ubisoft nije ništa kršteno izbacio u skorije vreme, koliko sam video skoro sve igre su im i u toj pretplati :thinking:

Pa jeste, dodaju ih poslije nekog vremena tu.
Ali meni ne daje neki value, jer možeš starije te igre na popustu kupiš jeftinije nego mjesec GPU. Tako to gledam.

Meni licno je value sto mogu da uvezem Ubi nalog sa GeForce pretplatom i strimujem ovih par igara koje imaju na par uredjaja koje koristim u handheld varijanti

1 Like

I nema delivery za Srbiju , zasto me to uopste ne cudi…

3 Likes

Sačekaj malo, biće sigurno na Aliekspresu

4 Likes

Moram da ponovim da i dalje ne razumem sto xboxu ide toliko lose.

A i nije toliko cudno, phil spencer je probao sve pod suncem, ali poštene ekskluzive nije htio dati i gotovo. Cijela xbox one era je bila u sjeni playstationa. Kad je konacno nakupovao mnogo studija malo je toga bilo spremno, infinite je podbacio i naposlijetku je samo odustao i sve sad ide na ps5.

Xbox podržava više uređaja nego država i stalno je cimanje s necim…konzolaska publika zeli da radi i amen.

I “value proposition” je gotov, najskuplje konzole skup ultimate. PC igrači imaju jos uvijek povoljnu day one opciju s PC gamepass, na konzoli te oderu.

I još dodaj glasine da će navodno fable 5 izaci na isti dan na ps5 kao i xbox (ako izađe😂) postaje očito da microsoft svoju najvjerniju publiku tretira pomalo kao građane drugog reda. Može biti samo gore.

1 Like

Ne znam da sam ikad morao da se cimam na Xboxu sa nečim. Radi sve ko sat, plus imam tu ove neke features poput Quick Resume i Smart Delivery koje nemam na nijednoj drugoj platformi. Ima neka glasina da sledeći Xbox neće imati QR pošto će biti PC. Meni je to ogroman minus ako je istina, ne mogu nazad.

A za PC Game Pass, nisam stigao da provjerim, čekam da najave ove naslove da vidim kad ću ponovo uzeti pretplatu. Ali navodno PC Game Pass radi i na konzoli za igre koje su Play Anywhere što većina Game Pass igara jesu.

1 Like

Ima, kako ne. Moras si izmisljati adrese, moliti boga da ti kartica radi. Cloud gaming i rewards zaboravi itd. Nije strasno ali konzolasi su ipak gotovani.

Ovo za pc gamepass je cool ali vec sam si stackao essentials😅

Mislio sam na konzoolu i platformu generalno, ne ovo što mi radimo što se švercamo jer nemamo svoj store.
Ali kakoako je to drugačije od Playstationa onda? Na PS ne mogu ni da koristim svoju karticu uopšte.

1 Like

Možeš, ne pratiš na času :grin:

PayPal, Applepay, kartice većine banaka, sem brata @euphrates :grin:

Mogu da dodam karticu našu i plaćam njom na PSN Store? Britanski nalog imam.

Apple ne korisrim, PayPal mi je bezveze da mi oni tu još svski put uzimaju neku svoju proviziju.

1 Like