daj usreci mladjanog studenta. Nije da ste prosli vojnik rok 84’ u Zadru. ![]()
![]()
e to mi je bitno hvala. jos samo jedno pitanje da li je neko imao iskustva sa https://www.igricekonzole.com/ jel legit prica?
@djomla43 to je njegov sajt. Sve legit pisi mu
e jbg pisao sam mu kaze nema series s a na sajtu pisalo da ima haha
Si realan?
@Sima niđe veze ja sa tim sajtom, sprda se ovaj ![]()
hahahah nije lepo @Scalper ozb pitam
Ja sam (pre još malo pa mesec dana) kupio polovan Xbox Series S i PREzadovoljan sam! ![]()
Igram COD BO7, Battlefield 6 (i druge) i oduševljen sam kako igre “lete”!
NIKAKVOG FPS drop-a što neki spiminju.
Kako kažu novija generacija konzola izlazi tek 2027/28. tako da je sigurno da će Series S biti bar još toliko aktuelan. U svakom slučaju za 200-tinak eura (polovno) trenutno nema jače i bolje konzole. Ako “tera” jednu od najzahtevnijih igara Call of Duty Black Ops 7 (i Battlefield 6) bez FPS drop-a, seckanja, laga i sl. onda možeš biti ubeđen da ni manje zahtevne igre nisu nikakva prepreka za Xvbox Series S! ![]()
I ovo nije loše pročitati: ![]()
![]()
Računajte da je BF6 stvarno dobro optimizovana igra, što nažalost nije toliko čest slučaj kod ostalih naslova.
Kao vlasnik Series X i Series S, Series X je osjetno bolja konzola i vrijedi se protegnuti ako se može. No ako se igra na malom TV-u ili monitoru i prenosivost je bitna Series S je odličan izbor.
Ja sam upecao jednog za 80 eura s elden ring, red dead redemption 2 i assasins creed odyssey za gaming na putu. Bolje nego cloud ![]()
Takodjer, nemas brige za buducnost. Uvjeren sam da next gen konzola nece biti zamjena za postojecu generaciju vec samo high end dodatak
Hahaha, nece. Realno nema potrebe danas za novom generacijom. I ova je već skupa nova će biti samo skuplja. Steam machine će izaći sada i biti slabiji od Series X. A ako graficki skok od prošlih pro konzola prema ovima nije bio neki sada ce biti jos manji
Pazi, samo da naprave dovoljno jaku mašinu da gura path tracing u svim igrama bez da se oznoji i meni dosta.
Realistično osvetljenje je jedan od retkih preostalih holy grailova grafike – kosu su rešili u ovoj generaciji (makar teoretski, u praksi malo koja igra još koristi strand-based sisteme), broj poligona odavno niko više ne gleda, teksture oštre, shaderi čuda rade. Čak je i cloth simulacija dovoljno dobra u većini slučajeva.
A kad vidiš kakvu razliku path tracing napravi u cyberpunku, bude jasno koliki je to skok napred. Da sve igre tako izgledaju, po defaultu, bez nekih dovijanja. Za mene puna kapa, što se grafičkih skokova tiče.
Ok, ali ovo je vec “enthusiast level” hardver koji je jako skup i nije za masovnu proizvodnju. Kako sam rekao, high end dodatak ![]()
Biće naravno nove generacije konzola,to što nisu iskoristili potencijal trenutnih dovoljno nije znak da napredak treba da stane.Čekamo gta VI 4k na 120fps na ps 6 slim
Naravno, nemoj slučajno da uzmeš kad izađe PS6. Treba da te ispišu iz Xbox club fan baze ![]()
Pleyke samo slim uzimam znaš me
Da lakše skladištiš pošto ih ne koristiš ![]()
Kako se moze uraditi subscribe na Ubi plus preko Turske? Ja sam to uradio ranije, sada sam u endless loop uvezivanja naloga i trazenja da ga ponovo uvezem
Jebes ga, ja dok imao kutiju ono uzeo pretplatu lagano plateci je karticom. Bez ikakve dodatne gimnastike.
Trazi uvezivanje Ubi accounta, ali kada povezem preko browsera ne dopusta da se tu produzi, a ako ponovo pokrenem ciklus preko konzole (sa idejom da je acc povezan i mogu direktno uzeti), samo mi ponovo iskoci QR za ponovno uvezivanje accounta