Xbox Series S|X tema

daj usreci mladjanog studenta. Nije da ste prosli vojnik rok 84’ u Zadru. :roll_eyes::joy:

1 Like

e to mi je bitno hvala. jos samo jedno pitanje da li je neko imao iskustva sa https://www.igricekonzole.com/ jel legit prica?

@djomla43 to je njegov sajt. Sve legit pisi mu

e jbg pisao sam mu kaze nema series s a na sajtu pisalo da ima haha

Si realan? :rofl: @Sima niđe veze ja sa tim sajtom, sprda se ovaj :rofl:

1 Like

hahahah nije lepo @Scalper ozb pitam

1 Like

Ja sam (pre još malo pa mesec dana) kupio polovan Xbox Series S i PREzadovoljan sam! :star_struck:

Igram COD BO7, Battlefield 6 (i druge) i oduševljen sam kako igre “lete”! :smiley:NIKAKVOG FPS drop-a što neki spiminju.

Kako kažu novija generacija konzola izlazi tek 2027/28. tako da je sigurno da će Series S biti bar još toliko aktuelan. U svakom slučaju za 200-tinak eura (polovno) trenutno nema jače i bolje konzole. Ako “tera” jednu od najzahtevnijih igara Call of Duty Black Ops 7 (i Battlefield 6) bez FPS drop-a, seckanja, laga i sl. onda možeš biti ubeđen da ni manje zahtevne igre nisu nikakva prepreka za Xvbox Series S! :smiley:

I ovo nije loše pročitati: :smiling_face_with_sunglasses::backhand_index_pointing_down:

3 Likes

Računajte da je BF6 stvarno dobro optimizovana igra, što nažalost nije toliko čest slučaj kod ostalih naslova.

2 Likes

Kao vlasnik Series X i Series S, Series X je osjetno bolja konzola i vrijedi se protegnuti ako se može. No ako se igra na malom TV-u ili monitoru i prenosivost je bitna Series S je odličan izbor.

Ja sam upecao jednog za 80 eura s elden ring, red dead redemption 2 i assasins creed odyssey za gaming na putu. Bolje nego cloud :smiling_face_with_sunglasses:

Takodjer, nemas brige za buducnost. Uvjeren sam da next gen konzola nece biti zamjena za postojecu generaciju vec samo high end dodatak

2 Likes

Samo da se ne ponovi Mega32x. A ni SegaCD se nije sjajno pokazao. :sweat_smile:

1 Like

Hahaha, nece. Realno nema potrebe danas za novom generacijom. I ova je već skupa nova će biti samo skuplja. Steam machine će izaći sada i biti slabiji od Series X. A ako graficki skok od prošlih pro konzola prema ovima nije bio neki sada ce biti jos manji

1 Like

Pazi, samo da naprave dovoljno jaku mašinu da gura path tracing u svim igrama bez da se oznoji i meni dosta.

Realistično osvetljenje je jedan od retkih preostalih holy grailova grafike – kosu su rešili u ovoj generaciji (makar teoretski, u praksi malo koja igra još koristi strand-based sisteme), broj poligona odavno niko više ne gleda, teksture oštre, shaderi čuda rade. Čak je i cloth simulacija dovoljno dobra u većini slučajeva.

A kad vidiš kakvu razliku path tracing napravi u cyberpunku, bude jasno koliki je to skok napred. Da sve igre tako izgledaju, po defaultu, bez nekih dovijanja. Za mene puna kapa, što se grafičkih skokova tiče.

1 Like

Ok, ali ovo je vec “enthusiast level” hardver koji je jako skup i nije za masovnu proizvodnju. Kako sam rekao, high end dodatak :wink:

1 Like

Biće naravno nove generacije konzola,to što nisu iskoristili potencijal trenutnih dovoljno nije znak da napredak treba da stane.Čekamo gta VI 4k na 120fps na ps 6 slim

1 Like

Naravno, nemoj slučajno da uzmeš kad izađe PS6. Treba da te ispišu iz Xbox club fan baze :smiley:

2 Likes

Pleyke samo slim uzimam znaš me

2 Likes

Da lakše skladištiš pošto ih ne koristiš :grinning_face:

1 Like

Kako se moze uraditi subscribe na Ubi plus preko Turske? Ja sam to uradio ranije, sada sam u endless loop uvezivanja naloga i trazenja da ga ponovo uvezem

Jebes ga, ja dok imao kutiju ono uzeo pretplatu lagano plateci je karticom. Bez ikakve dodatne gimnastike.

1 Like

Trazi uvezivanje Ubi accounta, ali kada povezem preko browsera ne dopusta da se tu produzi, a ako ponovo pokrenem ciklus preko konzole (sa idejom da je acc povezan i mogu direktno uzeti), samo mi ponovo iskoci QR za ponovno uvezivanje accounta