Xbox Series S|X tema

PlayStation igre ċe biti dostupne i na Xboxu ako na Xboxu bude Windows

Bravo

Po meni sve igre bi trebale biti dostupne na svim platformama, a ne samo za jednu platformu.

1 Like

Baš tako svima da je sve dostupno

Sića.

M$ propo opet

Vidim da je na popustu Kingdom Come Deliverance 2 pa razmatram kupovinu. Problem je sto nisam potpuno siguran da li je igra za mene. Nekolicina vas je hvalila igru ovde. Kontam da je veliki svet, brdo likova, itd…ali kakav je combat, jel ima stealtha? Imam utisak da ima previse dijaloga sto nije po mom ukusu. Aj ok u main storiju mogu da progutam , ali.ako u otvorenom svetu moram da pricam sa svima i da biram odgovore, to me malko odbija. CP 2077 odigrao sam do kraja, i tu sam nekako progutao sve te silne NPCije sa kojima moram da pricam

Igra je odlična ali nije za tebe, neće ti se svideti borba sigurno, batali…

1 Like

Samo Super Mario i sakupljanje meseca.

Sa HCL-a:” Ovo je brutalno realistična igra koja se trudi odati počast zivotu u srednjem veku. Nema magija, nema zmajeva i ostalih phantasy stvari, samo pravi metal, drvo, mačevi, oklopi…” :heart_eyes:

1 Like

Ali ima i dosta pričanja/čitanja. Jbg, pravi RPG

1 Like

Testovi pokazuju da bolje radi na PS5. Ima stabilniji frame rate koji ne pada ispod 60 fps za razliku od XsX. :roll_eyes: na cileanskom storeu je oko 38 eura (35% off). Da vidim onda black friday da li ce na ps storu biti 50% off

56$ je najniža cena, teško da će ići na 50% skoro. :smirking_face:

Dobra igra, dobro se prodaje, neće tek tako na jači popust

1 Like

Ja čekam Gold Edition koji ima i 2 DLCa plus još jedan budući koji izlazi uskoro. Ali taj Gold Edition nije na popustu trenutno.

Inače, kao što su rekli drugi, igra je baš RPG, pričanja ima dosta, igra jeste malo hardcore. Tipa, bio je jedan quest u kecu, žena pomaže bolesnicima i kao ti trebaš pomoći njima. Igra ti kaže fazon, imaš 48 sati da im pomogneš. I ne možeš ti tu otići raditi druge questove i vratiti se kasnije uraditi quest. 48 sari kad istekne u igri oni umru. Da još bude gore ti njima moraš donijeti dovoljno hrane, hrana se može pokvariti dok ti doneseš. Sjećam se da ti je isto trebao neki sveštenik za tak quest, ali tog sveštenika nema jer je on dio nekog drugog questa gdje ti njega tražiš. Tako da ako si započeo quest ovaj da liječiš ove da prije toga nisi odradio taj quest i našao tog sveštenika, donji si tu, nema šanse da stigneš.

O drugim stvarima da ne pričam, ne znaš da čitaš na početku, vidiš tamo neke hijeroglife. Nađeš skill books, beskorisne su ti dok ne naučiš da čitaš. U borbu ne srljaš, ako ih je 2-3 na početku, tu si donji. Skillove sve apgrejdaš tako što vježbaš te stvari itd. Baš moraš voliti RPG za ovu igru.

1 Like

Plus to :slight_smile:

Vidi ga @djomla43 ko diler neki..”imam ja robu, moja roba je najbolja” :laughing:

Brt, ne čitaš s razumevanjem :slight_smile:

Ne reklamiram robu niti nudim, samo javljam bratu Yolie-u za ekšn. :hugs:

2 Likes