Xbox Series S|X tema

Jadni Microsoft, baš mi ih je žao

1 Like

Što je najgore, upravo to… generalno idalje vrlo uspešni.

1 Like

Pozdrav svima, nije me bio jako dugo na forumu, ali kao što je drug ACA @Scalper napisao, kupio sam XBOX series X i utonuo u igre :slight_smile:
Sva je bio dobro do pre nekih 7 dana, kada mi je neki haker smrad upao na moj lični nalog i napravio sranje, sada se više ne mogu logovati na njega. Srećom nisam izgubio drugi nalog gde mi je GAME PASS, tako da sam napravio treći nalog i produžio da se igram.
Boli me samo što sve što sam odigrao i komplatan prtogres mi je izgubljen.
Ako neko zna kako se može povratiti nalog, neka se javi i pomogne. jer MS mi nije pomogao, samo su napisali da mogu totalno da zaključaju nalog, da ne bi bilo daljih mahinacija sa njim.
Nalog je na [email protected] za njega ima password, ali sada mi iskače kao na slici mail od tog haker smrada:

Pomozite ako znate kako, ili javite ako znate nekog belog hakera koji bi mogao da probije ovaj hakovani nalog i da mi vrati login nazad.
Hvala unapred.

2 Likes

možda sam ovo mogao da napišem i u temi šta vam je ulešalo/pokvarilo dan, tamo po smislu baš stoji, sa jedne stran je ulepšalo kada sam kupio konzolu, a pokvarilo sa upadom hakera na nalog.
Sav progres od 4800-900 poena je odleteo. 3 igre sam završio sa 100% prelaskom, plus još jednu ali bez 100%, tako da mi je baš žao svega.

1 Like

Moj Zorane…

1 Like

Pisi supportu. Pronadji mail koji si dobio o zameni maila, ja sam uvek imao dobro iskustvo sa MS supportom kroz chat

Takodje, svaki refund mi je prolazio :joy:

1 Like

pisao sam MS-u, ali mi nisu pomogli

https://x.com/JezCorden/status/1948022026888757531?t=XifgAdXynok9pqRGEjMbSA&s=19

3 Likes

If your Microsoft account has been compromised, and a hacker has set up a new email address for it, your first step should be to try and recover the account using the Microsoft account recovery form. Provide as much information as possible about your account, including old passwords, security questions, and recent activity. If you can’t recover it through the form, contact Microsoft support directly. After recovering the account, enable two-factor authentication to enhance security.

[image]

Learn Microsoft +3

Here’s a more detailed breakdown:

1. Utilize the Microsoft Account Recovery Form:
  • Navigate to the Microsoft account recovery form.
  • Provide as much information as you can remember about your account. This includes old passwords, security questions, and details about your account’s usage.
  • This form is designed to help you regain access even if the hacker has changed the recovery information.
  1. Contact Microsoft Support:
  • If the recovery form doesn’t work, contact Microsoft support directly.
  • Be prepared to provide details about the hack and proof of ownership of the account.
  • Microsoft support can potentially offer further assistance or guidance.
3 Likes

Probao sam ovako, ali nije prošlo.
Za sada mi @djomla43 pomaže, pa ćemo videti, da li ćemo uspeti.

1 Like

Od kada više nije dostupan pregled “owned” igara u xbox app?

Auuu braćala 743 igre :clap::clap::clap: nisam ni znao da postoji toliko igara za xbox :rofl::joy::rofl:

1 Like

499 njih je kupljeno za 360 preko Argentine za 7 dinara po komadu :rofl:

5 Likes

Jer smo tako bili u mogucnosti :grinning_face:

3 Likes

Ovo sam napisao na fb, mrzi me da pišem ponovo pa zato screenshot.
TLDR verzija, more games incoming :slight_smile:

Linkedin profil spomenuti

2 Likes