Mislim da je sve pogaseno ako se misli na konzolu, na monitoru ni ne znam jel ima takva opcija
Moguce da su negde zaturili opciju, proveri. Samsung HDMI CEC brendira kao Anynet +.
Ovo je bilo ukljuceno, daj Boze da si u pravu.
Sutra cu da.proverim posto je neko nevreme bilo i haos grmi. Zadnji put kad sam se igrao tako mi sprzilo komp i ps4
Probaj to, a moze biti i ovaj ispod auto source switch da zeza. Moguce i da treba uodate drajvera / fw od monitora.
Nije resilo problem, ne verujem…
Не знам да ли је ико писао о овоме раније, али ремоте играње уопште није лоша ствар. Први пут сам то пробао пре пар месеци преко стеам апп и радило је генерално океј, али ми није зверски комп па није то то. Међутим, вечерас сам пропао ремоте на конзоли и океј је искуство.
Пробао сам Калисто Протокол и ради врхунски у 30фпс-а (јбг, на S-у нема 60), слика наравно прецртана као што би била на монитору. После тога пробао Форзу и ту има неки микро сецкања у 60фпс-а, док у 30 није баш игриво.
Играо сам са џојстиком, не преко виртуелних дугмића и одзив је скоро па савршен, чему се искрено нисам надао, очекивао сам да ће бити кашњења, али га нема, у Форзи сам постављао времена која бих иначе поставио да играм преко монитора.
Мислим да је ово врх ствар за сп игрице које нису толико брзе јер онда нема никаквих сецкања и ради врхунски, док са јако брзим игрицама попут форзе може доћи до тога, препорука свакако да пробате. Следећа игрица на реду је еа фц24, ако то буде лепо радило, мислим да ћу да се залудим онда да играм где год се налазио у стану хаха
Microsoft u fazonu:
Čujem pljuvačina Sony-a, tovarenje govana?
Stanite bre, pa ne može to tako, vadite neku aferu, da dobijemo i mi malo prostora, red je i da nas tovare, ipak smo mi lideri
“Spencer makes it clear in his email that “no games, devices or experiences are being cancelled” and no studios are being closed as part of the layoffs today.” У шта се кладимо да ће сам себе да демантује за који месец? Човек лаже чим зине
Иначе, даје ми могућност да пре-ордерујем игрицу, али ако хоћу да купим игрицу овако онда ми избацује за регион, не знам што је тако
Ja sad uzeo 2-3 indie igre koje planiram da prelazim. US region, prolazi kao podmazano
Kada radis pre prder ne uzima ti novac odmah zbog toga ti je verovatno dozvolilo. Ne znam koja si regija ali US treba normalno da radi ako nisi US, prebaci se u bilo koji sem turske i tih…
Пало ми је и то на памет, значи врв би онда када треба да узме паре само одбило
Баш ме занима какав ће ово хендхелд да буде. Xbox Series S преточен у хендхелд задржавајући Xbox OS? Или пак налик Rog Ally-у? Биће занимљиво свакако, мислим да могу да помуте маркет хендхелд уређаја ако буде јако компететивна цена (читај нижа од осталих), обзиром да би имао свој ОЅ, била би добра преносна гаме пасс машина
Nek bude cijena kao switch ja kupujem
Nije tema novi handheld microsofta vec znacaj koji imaju handheld uredjaji za njihov ekosistem - ja igram vec gamepass igre na ally, bice jos prenosnih windows konzola, taj segnemt se tek zahuktava, na next gen handheld uredjajima moci ces da igras sve kao i na full konzoli.
Pitanje je sta ce biti sa dedicated uredjajem i koliko ima potrebe, bilo bi lepo da goni sve xbox igre, ali sad vise nisam siguran cemu sve to sa US region cenama.
Nisu svi kupili xbox zbog argentine i sumnjam da može biti skupi kontroler kao ono sony smeće
Xbox handheld od MSa mora da bude native Xbox uređaj i jedino će tako imati veću podršku publike. Konzolno iskustvo u malom pakovanju. Ako svaku igru iz svoje biblioteke mogu da pokrenem, to je onda - to. Sve ostalo je “još jedan Ally/Legion Go” koji već sada postoji. Ono što se najmanje očekuje je Xbox Switch. E sad ako pored toga može sa gura Steam, pa super.
Мислим да би било сулудо да Стеам дозволи да мајкрософтова хендхелд конзола тера игрице са стеам-а, јер ако би ова терала њихове игрице по још јефтинијој цени од Steam Deck-a, што би онда ико куповао Стеам-ову конзолу кад ова има 2 у 1. Најреалније би било да буде XSS спакован у хендхелд уређај са XboxOS-ом