Xbox Series S|X tema

Nema to veze sa konzolom, desava se svima. Probaj drugu karticu ili drugu adresu (postanski broj).

1 Like

Vidis toga se ne setih, sad cu bas probati . Nadam se da ce promena adrese raditi s tim da druge kartice nemam…

Ako ti je Supernova internet provajder, nakaci se na wi-fi hotspot telefona pa probaj i to.

1 Like

ako je pokušavao da uzme nešto iz browsera na kompu, zbog toga mu javlja grešku

Jedino sam pravio ubisoft+ nalog na fonu jer preko konzole nije htelo pa sam se ulogovao na email nist vise…

Sbb sam , al evo probacu sad preko wifi-a s tim da menjanje lokacije na kartici ne stima bukv sam paymant opciju izbrisao niti je trazi samo izbaci ovo.

Dzaba isti problem, valjda ce se resiti kroz par dana, do tada crpim ostatak gamepass-a…

1 Like

I kod mene je isto, proverio sam sada. Tako da, za koji dan regularno ce biti i moci ce da se kupuje.

1 Like
2 Likes

Ne znam sta se desava sa Xboxom, al od pre dva dana kad ga upalim, odmah se ugasi. Sledece paljenje posle toga sve normalno. Ovo mi se nikad do sad nije desavalo. Jel imao neko slicna iskustva?

7 Likes

Meni se na primer desava da kada upalim Xbox , a zaboravim da upalim tv nakon 10 sekundi, onda se on sam ugasi , trepti ona lampica i na kontroleru i na konzoli i ugasi se . Tako da ne bi trcao da trazim daljinski , sad lepo upalim konzolu preko tv-a i radi odlicno pali sto bi se reklo iz prve…

Meni se desilo par puta da upalim xbox, tv se takođe upali, al ne bude signala. Reset konzole reši stvar, al me svaki put preseče. Ovakve bubice ne ulivaju poverenje, na duže staze.

Ja mislim da ima podešavanje za to, da kad se upali xbox, automatski se upali tv i obrnuto. E sad ne znam da li se sam i ugasi ako je tv ugašen i sl. Ali definitivno sam siguran da ima ta opcija, znam da sam je ja isključuo odmah pri prvom paljenju konzole. Ne mora da znači da je nužno to problem u ovom slučaju, ali eto čisto postoji i ta opcija.

To je od onda kada si popljuvao kutiju od sonyja. Jesu sony i xbox blizu? ako jesu to se sony sveti :japanese_ogre::grin:

Da imaju te opcije za podešavanje i na Xbox i PS. Ja sam Xbox naštimao samo da mi prebaci na HDMI2 gdje mi je uključen. Ništa to gašenje TV-a. Na PS5 isto, samo sam kod njega naštimao da i automatski pali TV a gašenje ništa. Podesio bih jednako oboje ali nisu se opcije baš poklapale.

Međutim, ovo iz opisa ne djeluje kao da je to problem.

1 Like

Ovo se desava od kako sam uzeo novi monitor, G6 odyssey. Ima cudne gluppsti, tipa kad ugasis konzolu stand by 60 sec, kad ugasim xbox i prebacim kablove na sony moram sa daljincem da idem source iako je povezan samo jedan hdmi. Ovo je definitivno u podesavanjima nesto. Pogasio sam automatski update juce misleci da je to slucaj, al nije.

Xbox

Monitor

3 Likes

Kupujem g6 sa greškom :wink:

1 Like

Pogasi svuda HDMI CEC opcije.

3 Likes